velika su mu podrška

Prepoznajete li čiji su ovo brat i sestra? Naš talentirani glazbenik poslao ih je da preuzmu njegovu nagradu, a oni nisu mogli biti ponosniji!

Bruno i Lorena Jelusić Bruno i Lorena Jelusić Lucija Ocko/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno i Lorena Jelusić Dino i Lorena Jelusić Dino i Bruno Jelusić, Davor Gobac Dino Jelusic Dino Jelusić - 1 Dino Jelusić - 2 Dino Jelusić Dino Jelusić Dino Jelusić Dino Jelusić +19 Dino Jelusić Galerija

Brat i sestra Dina Jelusića, Bruno i Lorena, preuzeli su umjesto njega Porin koji je osvojio, jer on nije mogao doći na dodjelu.

Dino Jelusić i njegov bend Jelusick osvojili su Porina za najbolji rock album godine za "Follow the Blind Man", no nisu mogli doći na dodjelu jer su imali koncert u Australiji.

Umjesto Dina, Porina su preuzeli njegovi mlađi brat i sestra, Bruno i Franka Jelusić.

"Hvala svima u ime Dine i benda Jelusick koji, nažalost, danas nisu mogli biti ovdje. Iznimno smo ponosni vidjeti da se njegov rad i trud priznaju i u njegovoj domovini", rekla je Lorena kada je preuzela Porina.

"Imao sam čast da sam od početka stvaranja ovog albuma čuo te ideje i zavolio sam ih od početka. Nadao sam se tom danu kad će album izaći da i vi možete te pjesme prigrliti, nadao sam se da će tako i biti. Ova nagrada je dokaz toga, hvala puno", dodao je Bruno.

Pogledaji ovo Dino Jelusić Celebrity Veliki uspjeh Dina Jelusića u dalekom Japanu, evo kakvu su mu laskavu titulu dodijelili tamo!

Dinovi brat i sestra također su talentirani za glazbu.

Lorena je također nastupala na dječjem Eurosongu 2005. godine, dvije godine nakon što je Dino pobijedio na tom natjecanju, a ona nas je predstavljala s pjesmom "Rock Baby".

Nastupala je i u nekoliko mjuzikla u Americi te je pomogla u pisanju Dinovog albuma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lorena Jelusić (@lorijelusic)

Bruno svira klavir i gitaru, a nije teško primijetiti i kako je Dinova slika i prilika iz mlađih dana.

Oboje su Dinu velika podrška u karijeri i pomažu mu kad god su u mogućnosti, pa je tako Bruno prošle godine i fotografirao njegov koncert u Zagrebu s bendom Animal drive.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bruno Jelusic (@brunojelusic)

Inače, Dino je ostvario i brojne svjetske uspjehe, kao član bendova Whitesnake i Trans-Siberian Orchestra.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ Harry Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 2 Princ Harry i Kate Middleton - 3 +25 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Celebrity Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Celebrity Nina Badrić 12 godina nakon razvoda priznala: "Trebale su mi godine da prebolim..."

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene