Svi se nadaju pomirbi

Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Princ William i princ Harry Princ William i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ Harry Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 2 Princ Harry i Kate Middleton - 3 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 1 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 +19 Kate Middleton i princ Willam Galerija

Princ Harry navodno je pokazao trunku empatije prema svome bratu i šogorici, blizak izvor tvrdi da su se braća čula nakon što je Kate Middleton objavila tužnu dijagnozu.

Nakon što je Kate Middleton objavila tužnu dijagnozu, mnoge oči odmah su opet bile uprte u princa Harryja i njegovu suprugu. Dok se očekivalo kako će postupiti, strani mediji pišu da je Harry ipak pokazao empatiju.

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Mjesto na kojem je Kate Middleton snimila dirljiv govor krije posebnu simboliku, nije ga slučajno sama odabrala!

Princ Harry navodno je poslao poruku svom bratu Williamu nakon što je njegova supruga Kate Middleton objavila da ima rak, piše Mirror.

''Harry je sinoć kontaktirao svog brata. Bilo je nekih tekstualnih poruka, a činjenica da se to dogodilo pokazuje da bi sada moglo doći do stanjivanja leda između dvije posvađane obitelji'', rekla je kraljevska komentatorica Sarah-Louise Robertson za GB News.

Pogledaji ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Celebrity Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

Mnogi pišu da Harry i Meghan nisu ni znali za dijagnozu šogorice, ali nekoliko sati nakon Kateine objave poslali su službeno priopćenje i poruku podrške princezi.

Chris Ship s ITV-a tvrdi da unatoč tome što Meghan i Harry nisu znali da je Kate bolesna prije nego što se sama oglasila o tome u videu, da su je odmah i privatno kontaktirali.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Izvor blizak Kate Middleton otkrio je detalje princezinog govora koji je uzdrmao svijet: "Osjećala je da to mora učiniti..."

"Princ Harry obratio se svom bratu, princu Williamu nakon što je saznao za Katein rak. Harry i Meghan bili su u kontaktu sa svojim bratom i šogoricom, ali su to učinili privatno. Nije jasno je li to bilo telefonski, videopoziv ili neke poruke podrške", napisao je Ship na platformi X, bivšem Twitteru.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Severina - 3 Luciano Plazibat i Severina - 1 Luciano Plazibat i Severina - 2 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP +26 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 8 Celebrity Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska nogometna reprezentacija - 6 Hrvatska nogometna reprezentacija - 8 Hrvatska nogometna reprezentacija - 10 Hrvatska nogometna reprezentacija - 11 +16 Hrvatska nogometna reprezentacija - 3 Celebrity Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene