teško razdoblje

Postoji li šansa za pomirenje? Evo što su Harry i Meghan napravili nakon što je Kate objavila da boluje od raka

Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle - 2 Kate Middleton i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle +21 Meghan Markle i princ Harry - 1 Galerija

Harry i Meghan javno su Kate Middleton poželjeli brz oporavak, a sada se zna da su i privatno stupili u kontakt s obitelji.

Nakon što su Harry i Meghan poželjeli Kate Middleton brz oporavak u javnom priopćenju, sada se zna i da su privatno obratili princu Williamu i princezi od Walesa nakon šokantne dijagnoze raka

Pročulo se da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sinoć stupili u kontakt s princom i princezom od Walesa.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Celebrity Poruke podrške princezi Kate za brzo ozdravljenje stižu iz cijelog svijeta, svima je teško povjerovati kakvu bitku bije

Nije poznato je li to bilo telefonskim putem, video pozivom ili putem poruke, a nije poznato ni da li će Harry osobno doći posjetiti Kate.

U Sjedinjenim Američkim Državama također se tvrdilo da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa saznali za Kateino stanje tek u trenutku kada je svijet čuo vijest.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 3 Celebrity Zašto je Kate čekala s objavom o svojoj dijagnozi raka i zašto je to napravila baš na kraju radnog tjedna?

Izvori su za New York Post rekli da par "nije imao pojma" o Kateinoj bolesti.

"Želimo ozdravljenje za Kate i obitelj i nadamo se da će to moći učiniti nasamo i u miru'', napisali su kratko.

No, javnosti priopćenje nije dovoljno te se mnogi pitaju jedno - hoće li Harry posjetiti Kate kao što je posjetio i oca?

Pogledaji ovo Emmanuel Macron i Kate Middleton Celebrity Francuski predsjednik poželio je Kate Middleton brzo ozdravljenje: ''Vaša snaga i ustrajnost sve nas nadahnjuju"

Vojvoda od Sussexa svojevremeno je opisao Kate kao stariju sestru koju nikada nije imao kad se zaručila za Williama prije 11 godina, ali njihov je odnos puknuo je nakon što je upoznao Meghan Markle.

Kad se pročulo da kralj Charles boluje od raka, Harry se gotovo odmah vratio u London prošlog mjeseca kako bi ga posjetio. Mnogi se pitaju hoće li isto učiniti i nakon saznanja o Kate.

Pogledaji ovo Kate Middleton i Mila Snedon Celebrity Internetom kruži video susreta Kate Middleton i djevojčice koja se borila s opakom bolešću, princeza joj je tada ispunila želju

Posljednji put sreli su se u rujnu 2022. nakon smrti kraljice Elizabete II.

Pristaše kraljevske obitelji nadaju se da bi Kateini zdravstveni problemi mogli potaknuti pomirenje između zaraćenih parova - no čini se da je to daleki san.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Otvorenje salona Otvorenje salona Otvorenje salona Otvorenje salona +6 Otvorenje salona Celebrity Ecija Ojdanić pomutila pamet kratkom haljinom, a u ovom outfitu teško bi itko mogao pogoditi koliko ima godina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton i kralj Charles - 3 +25 Kate Middleton i princ William - 3 Celebrity Zašto je Kate čekala s objavom o svojoj dijagnozi raka i zašto je to napravila baš na kraju radnog tjedna?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene