u fazi liječenja

Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Kate Middleton Kate Middleton Screenshot 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 4 Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 +24 Kate Middleton - 1 Galerija

Kate Middleton napokon se obratila javnosti i šokirala svijet objavom o svom zdravstvenom stanju.

Kate Middleton liječi se od raka, šokantnu vijest vojvotkinja je sama otkrila, a sve je ispričala u videu koji je objavio BBC

Princeza je objasnila kako je u ranoj fazi liječenja te da joj je opaka bolest otkrivena testovima. Ispričala je da joj je dijagnoza bila veliki šok te da je iza nje nekoliko nevjerojatno teških mjeseci, no pokušala je i umiriti javnost. 

"Dobro sam i svakim danom postajem jača", također je izjavila.

Podrobnije detlje o bolesti nije otkrila, ali iz Kensingtonske palače tvrde da su uvjereni da će se princeza potpuno oporaviti.

U princezinoj izjavi objašnjava se da kada je u siječnju bila na operaciji abdomena, nije se znalo da postoji rak.

"Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da postoji rak. Moj liječnički tim stoga je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja", objasnila je princeza.

''William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da objasnimo sve Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan za njih i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Mojoj obitelji je trebalo nešto vremena, prostora i privatnosti'', priča Kate u videu.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Cure informacije o novom slučaju Kate Middleton, poznato je tko je od djelatnika bolnice napravio ogroman prekršaj?

Istaknula je kako cijelo ovo vrijeme ima veliku podršku svoje obitelji.

''Imati Williama uz sebe u ovom trenutku veliki je izvor utjehe i sigurnosti, isto kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači'', dodala je Kate.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Oglasio se direktor bolnice u kojoj je operirana Kate Middleton, evo što je rekao o ogromnom propustu koji se dogodio

Još od prošlog prosinca nagađalo se što se događa s omiljenom  članicom kraljevske obitelji, a sve je otišlo toliko daleko da se pojavilo bezbroj teorija zavjera. 

"Za sve koji se suočavaju s ovom bolešću, u bilo kojem obliku, molimo vas da ne gubite vjeru i nadu. Niste sami", poručila je Kate. 

Iz Kensingtonske palače objasnili su da je video u kojem princeza objašnjava svoje stanje snimljen u srijedu u studiju BBC-ja.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Novi napad na privatnost Kate Middleton, pokrenuta je i hitna istraga: "Ovo je veliki sigurnosni prekršaj"

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Ni snimka Kate Middleton nije ušutkala teoretičare zavjera, otišli su korak dalje: ''Čekaj... tko je to dovraga s princem Williamom? Pogledajte malo bolje!''


 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene