Prijeti im ozbiljna kazna

Cure informacije o novom slučaju Kate Middleton, poznato je tko je od djelatnika bolnice napravio ogroman prekršaj?

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 3 Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 1 +19 Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 6 Galerija

Britanski mediji doznali su koliko se radnika bolnice u kojoj je operirana Kate Middleton našlo pod istragom za pokušaj pristupanja njenom zdravstvenom kartonu.

Nakon što se o svemu danas oglasio direktor klinike o kojoj je operirana Kate Middleton, britanski mediji doznali su detaljnije informacije o novom slučaju vezanom uz princezu.

Kako javlja Daily Mail, tri djelatnika su pod istragom uprave privatne klinike u Londonu u kojoj je operirana Kate Middleton.

Sumnjiči ih se zbog pokušaja pristupa zdravstvenom kartonu princeze. Uprava je odbila odgovoriti na pitanja o statusu osoblja i koje je mjere protiv njih poduzela. Također, nije jasno jesu li suspendirani, kao ni kad je klinika doznala za njihov prijestup.

Izvršni direktor londonske klinike Al Russell za medije je iskazao svoju namjeru na ovaj nedopustivi propust.

''Svatko u Londonskoj klinici vrlo je svjestan naših osobnih, profesionalnih, etičkih i zakonskih dužnosti u pogledu povjerljivosti pacijenata. Iznimno smo ponosni na izvanrednu skrb i diskreciju koju nastojimo pružiti svim našim pacijentima koji nam svakodnevno poklanjaju svoje povjerenje. Imamo postavljene sustave za praćenje upravljanja informacijama o pacijentima i, u slučaju bilo kakvog kršenja, poduzet će se svi odgovarajući istražni, regulatorni i disciplinski koraci.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

U našoj bolnici nema mjesta za one koji namjerno iznevjere povjerenje bilo kojeg od naših pacijenata ili kolega'', rekao je u službenom izvješću, prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, otkako je palača objavila da je Kate bila na operaciji i da se povlači s dužnosti kako bi se oporavila, pojavile su se razne teorije zavjere o princezi zbog nedostatka informacija o njezinu točnom zdravstvenom stanju. Nagađanja su se još više pojačala kada je Kate javno preuzela krivnju za fotošopiranje obiteljske fotografije koju je Kensingtonska palača objavila na Majčin dan.

Pogledaji ovo kralj Charles - 3 Celebrity Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

Osim niza nesavršenosti mnogi su primijetili da Kate ne nosi vjenčani prsten, što je potaknulo brojne neutemeljene teorije o stanju njezina braka s princem Williamom, a teoretičare zavjere nisu utišale ni Kateine nove fotografije i snimke.

Unatoč tome što je tema medija, i to ne po najboljem, Kate je viđena u trgovini u Windsoru, a snimka koju je snimio prolaznik proširila se internetom u vrlo kratkom roku.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić na Instagramu - 1 Meri Goldašić na Instagramu - 2 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 2 +24 Meri Goldašić - 4 Celebrity Omiljena domaća tiktokerica otvorila dušu o privatnom životu: ''Kako sam svom mužu rekla da imam sina iz prvog braka...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 4 +19 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 5 inMagazin Peco i Silvia prekinuli šutnju i samo za In Magazin ispričali cijelu istinu: ''Ljudi se igraju životima, a zapravo ne znaju što time rade''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene