''Taj čovjek nijednom nije...''

Omiljena domaća tiktokerica otvorila dušu o privatnom životu: ''Kako sam svom mužu rekla da imam sina iz prvog braka...''

Meri Goldašić - 1 Meri Goldašić - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić na Instagramu - 1 Meri Goldašić na Instagramu - 2 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 4 Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 6 Meri Goldašić - 6 Meri Goldašić - 5 +18 Meri Goldašić - 2 Galerija

Meri Goldašić povodom Dana očeva ispričala je kako se zaljubila u svog sadašnjeg supruga Juru i kako mu je rekla da ima dijete iz prvog braka.

Bivša natjecateljica ''MasterChefa'' i naša poznata tiktokerica Meri Goldašić svojim je pratiteljima ispričala privatnu situaciju o kojoj dosad nije puno pričala.

Ono što mnogi nisu znali je da je Meri trenutno u drugom braku, a u prvom braku dobila je i sina. Povodom Dana očeva, Meri je otvorila dušu te odgovorila pratiteljima ono što ih već dugo zanima – kako je svom sadašnjem partneru rekla da ima dijete.

''Priča ide ovako, mi kad smo se upoznali, ja sam glumila nedostižnu, nisam mu htjela reć ni svoje ime. To je bilo nakon mog razvoda i ja nisam htjela imat nikakvog frajera'', započela je Meri.

''Međutim, ja se zaljubila i moram ja njemu reć da imam dijete. Taj dio sam preskočila jer nisam mislila da će se on uopće zadržat u mom životu kako to obično biva. I ja njemu kažem da imam sina, a on stane i kaže mi: ''Ja imam nećaka kojeg jako jako volim''. To mi je bila prelijepa reakcija…'' rekla je.

Pogledaji ovo Meri Goldašić Zanimljivosti Meri iz MasterChefa pokazala što se događalo uoči finala iza kamera, a bez jedne stvari je morala ostati na neko vrijeme: "Nismo ih smjeli imati"

''Do dana današnjeg, taj čovjek nikad nije radio razliku između Aleksandra, mog prvog sina, i Ria, našeg sina. Mi kad pričamo o imovini, nasljedstvu, on ono što je njegovo dijeli na Akija i Ria. Kad vam kažem da je čovjek najbolji otac na svijetu ja vam to kažem bez imalo uljepšavanja i malo sam vam još i rekla!''.

''I da poručim svim ženama, morate nać nekoga tko će voljeti i vašu djecu. Radije budi sama nego s nekim tko tvoju djecu ne voli''

Na Instagram pričama potom je podijelila i Jurine fotografije sa sinovima pa usput i nasmijala pratitelje kako samo ona zna: ''Kad ga vidim s djecom, dođe mi da mu ih još 180 rodim!''.

Pogledaji ovo Meri Goldašić Celebrity Meri iz MasterChefa otkrila što ju je probudilo u 3 ujutro pa je ljutito poručila: "Mislila sam da je počeo rat!"

Inače, Meri je popularna na TikToku, gdje ima više od 150 tisuća pratitelja, a osim smiješnog sadržaja objavljuje i videe u kojima kuha.

Nedavno je njezin profil pratilo i puno osoba zbog iskustva s operacijom nosa, o kojoj je također otvoreno progovorila na društvenim mrežama.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 4 +19 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 5 inMagazin Peco i Silvia prekinuli šutnju i samo za In Magazin ispričali cijelu istinu: ''Ljudi se igraju životima, a zapravo ne znaju što time rade''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Ris - 1 Laura Ris - 2 Laura Ris - 3 Laura Ris - 4 +6 Laura Ris - 5 Celebrity Nova najzgodnija Hrvatica? Preko noći je dobila na tisuće pratitelja i mogla bi pomrsiti račune brojnim influencericama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene