realno stanje stvari

Meri iz MasterChefa pokazala svoje tijelo u potpuno realnom izdanju i bez fotošopa: ''Bolje da ljulja nego da žulja!''

Meri Goldašić Meri Goldašić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić - 4 Meri Goldašić - 6 Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 2 +21 Meri Goldašić - 1 Galerija

Naša tiktokerica i bivša natjecateljica showa ''MasterChef'' Meri Goldašić s obitelji je otputovala na Zanzibar, a tamo je pokazala i svoje tijelo bez fotošopa.

Bivša natjecateljica MasterChefa i naša tiktokerica Meri Goldašić ovih dana boravi na Zanzibaru, kamo je otputovala sa svojim suprugom i djecom.

Pogledaji ovo Ana-Maria Cuglin, Meri Goldašić, Ivan Palinić, Sarah Mikulec Celebrity Ekipa iz MasterChefa okupila se nakon showa, druženje nije moglo proći bez kuhanja, a onda su se uputili u provod!

Na zasluženom odmoru Meri svakodnevno javlja svoje dojmove, a već je objavila i nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako stvarno izgleda.

''Bolje da ljulja nego da žulja'', napisala je uz fotografiju na kojoj sjedi na ljuljački.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Goldašić (@merigoldasic)

Prije toga objavila je fotografiju na kojoj grli supruga Juru, a u prvom planu bila je njezina stražnjica u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Goldašić (@merigoldasic)

U siječnju ove godine Meri je priznala da se borila s viškom kilograma, a pokazala je i kakvom je vježbom i prehranom skinula 14 kilograma.

Inače, Meri je popularna na TikToku, gdje ima više od 150 tisuća pratitelja, a osim smiješnog sadržaja objavljuje i videe u kojima kuha.

Nedavno je njezin profil pratilo i puno osoba zbog iskustva s operacijom nosa, o kojoj je također otvoreno progovorila na društvenim mrežama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton s djecom +26 Kate Middleton - 2 Celebrity Pojavile su se nove teorije zavjere o Kate Middleton: ''Ozbiljno, tko se nalazi ispod ove loše namještene perike? Vrijeme je da se završi ova farsa!''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 +30 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari već priziva ljeto, a poznate Hrvatice zbog njene fotografije pišu: "Odsad idem dvaput dnevno u teretanu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene