nije jedina!

Meri iz MasterChefa otkrila što ju je probudilo u 3 ujutro pa je ljutito poručila: "Mislila sam da je počeo rat!"

Meri Goldašić Meri Goldašić Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić - 1 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 5 Ana-Maria Cuglin, Meri Goldašić, Ivan Palinić, Sarah Mikulec Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 29 +19 Meri Goldašić - 6 Galerija

Meri Goldašić jasno je dala do znanja što misli o porukama upozorenja na vremenske neprilike, nakon što joj je jedna takva stigla u 3 ujutro.

Bivša kandidatkinja showa MasterChef Meri Goldašić jedna je od mnogih građana kojima je na mobitel stigla poruka upozorenja za snježnu mećavu.

Ona je tu poruku dobila u 3 ujutro, što je otkrila u pričama na Instagramu, a tamo je ljutito poručila i što misli o ovakvim upozorenjima.

"Je li samo meni stalo srce ili? Veće mi je posljedice ovaj alarm i pištanje ostavilo nego što će oluja", napisala je na društvenoj mreži.

Slažete li se s Meri?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"A ovim idiotima što su programirali ove alarme za uzbunu što ti dođe bez pitanja na mobitelu želim poručiti samo jedno. Da Bog da vas probudio taj alarm isto kao i mene svaku noć do kraja života u tri ujutro. Ja sam jutros u 3 ujutro mislila da je rat počeo", rekla je u videu koji je objavila. Pručila je i da ona voli zimu te je objavila i snimku na kojoj šeta po snijegu.

Pogledaji ovo Meri Goldašić - 4 Celebrity Meri iz MasterChefa pokazala je svoju veliku transformaciju: ''Cijeli život vodim borbu, nisam znala da zapravo imam poremećaj...''

Inače, Meri je u showu MasterChef osvojila simpatije brojnih gledatelja, no već je otprije bila popularna na društvenim mrežama. Na TikToku je prati više od 150 tisuća ljudi, a najčešće dijeli smiješni sadržaj i videa u kojima kuha.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 1 Princ William - 4 Princ William - 2 Princ William - 1 +27 Kate Middleton i princ William - 3 Celebrity Princ William posjetio suprugu Kate nakon operacije, pogledajte kako je izgledao kad je napuštao bolnicu

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović +30 Anamarija Asanović Celebrity Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene