burno razdoblje za njega

Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

kralj Charles - 3 kralj Charles - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju kralj Charles - 4 kralj Charles - 3 kralj Charles - 2 kralj Charles - 1 Kralj Charles Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 kralj Charles - 1 kralj Charles - 4 +19 Kralj Charles Galerija

Rusijom je ovih dana odjeknula lažna vijest da je kralj Charles preminuo, a nakon što je britansko veleposlanstvo sve demantiralo, kralj je prvi put viđen u javnosti.

Kralj Charles, koji se trenutačno liječi od karcinoma, viđen je kako napušta dvorac Windsor te stiže u Clarence House u Londonu, nekoliko sati nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest da je preminuo.

75-godišnji kralj sjedio je na stražnjem dijelu kraljevske limuzine napuštajući svoj dom u Berkshireu prije nego što je stigao u glavni grad.

Pogledaji ovo Kralj Charles Celebrity Britanci su bijesni zbog lažne vijesti o smrti kralja Charlesa, moralo je reagirati i veleposlanstvo zemlje gdje su ovo objavili!

Naime,  britansko je veleposlanstvo u Moskvi bilo prisiljeno dati službenu izjavu kojom potvrđuje da je kralj Charles živ, nakon što su ruski mediji tvrdili da je preminuo. 

Mnoštvo ruskih stranica obznanilo je da je kralj umro od posljedica komplikacija raka, a vijest se počela širiti i društvenim mrežama, pozivajući se na neimenovane 'medijske' izvore.

Mislite li da su ruski mediji namjerno objavili lažnu vijest?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Društvenim mrežama kružila je slika i lažnog priopćenja iz Buckinghamske palače u kojoj se nalazili izvješćuje o Charlesovoj "neočekivanoj smrti".

Pogledaji ovo Charles Shaughnessy Nekad i sad Sjećate se šarmantnog Maxwella Sheffielda iz kultne "Dadilje"? Evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Nekoliko minuta kasnije njihove su priče ažurirane nakon što su ih bili prisiljeni izmijeniti nakon što su dojavili da je vijest zapravo lažna. 

Pogledaji ovo Elizabeth Hurley - 10 Celebrity Seks-bomba 90-ih unatoč dubokom dekolteu koji je izbacila, pala je u drugi plan pokraj sina koji je njena kopija

"Izvješća o smrti kralja Velike Britanije Charlesa III. su lažna!", pisalo je u objavi, a potom su se oglasili i službenom izjavom.

"Želimo vas obavijestiti da su vijesti o smrti kralja Charlesa lažne", izjavili su.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +28 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 6 Celebrity Novi James Bond suprugu je upoznao kad je imao 18, a ona 42 godine: Mogao je imati svaku koju je htio, ali odabrao je baš nju!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo s Vesnom Dragojević i sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo - 1 +9 Ante Gelo - 2 Celebrity Jedan od naših najpoznatijih glazbenika ponosno pozirao sa svojim sinovima, s njihovom majkom razišao se prošle godine zbog nove ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene