voli zaviriti u njen ormar

Seks-bomba 90-ih unatoč dubokom dekolteu koji je izbacila, pala je u drugi plan pokraj sina koji je njena kopija

Elizabeth Hurley - 10 Elizabeth Hurley - 10 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley - 9 Elizabeth Hurley - 8 Elizabeth Hurley - 2 Damian Hurley (Foto: Instagram) +22 Damian Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Glumica i seks-bomba 90-ih Elizabeth Hurley prisustvovala je zabavi nakon dodjele Oscara, a stigla je u pratnji svog sina Damiana koji je ukrao svu pozornost čak i pokraj zgodne mame.

Elizabeth Hurley, glumica koja je bila prava seks-bomba 90-ih, bila je jedna od brojnih poznatih gostiju na zabavi nakon dodjele Oscara.

U srebrnoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom na nozi Elizabeth je još jednom pokazala svoje raskoši i u 59. godini, no pozornost je ipak krao netko drugi.

Naime, glumici je društvo pravio njen sin Damian Hurley koji je na crveni tepih odjenuo crne hlače te svilenu košulju koja je bila raskopčana do pola. Mama i sin zajedno su pozirali, a svi su gledali u ovog 21-godišnjeg mladića koji se rijetko pojavljuje s poznatom mamom u javnosti.

Damiana Charles Hurleya Liz je rodila 4. travnja 2002. godine, a njegov je otac američki biznismen Steve Bing.

Bing u početku nije htio priznati očinstvo, već je izjavio kako je s Liz imao samo kratku avanturu 2001. Ipak, DNK test utvrdio je kako je Bing otac, dok je slavni glumac Hugh Grant jedan od šest kumova 16-godišnjaku koji je krenuo ostvarivati modnu karijeru.

Hugh Grant i Elizabeth u vezi su bili od 1987. do 2000. godine, a zajedno su prebrodili i njegov skandal kada je uhvaćen s prostitutkom davne 1995. godine. Par je ostao u bliskim odnosima i dan danas, a dio obožavatelja dugo se nadao kako će na kraju ipak završiti zajedno.

Damian je i zaslužan za sve njezine seksi fotografije na društvenim mrežama, a dio javnosti glumicu je napao da sina vodi na putovanja samo zbog toga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1)

"Damian je odličan fotograf i zna što mlađi ljudi žele vidjeti. Naše zajedničko vrijeme uglavnom uključuju gledanje serija. Provodimo jako puno vremena zajedno i osjećamo se jako ugodno kad smo skupa", komentirala je jednom prilikom glumica.

Odbacila je i šuškanja kako je Damianu jako neugodno zbog njezinih golišavih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1)

"On odabire moju odjeću, on je moj stilist", rekla je atraktivna brineta, a čini se kako je na sina prenijela i osebujni modni stil, jer smo i Damiana mogli na društvenim mrežama vidjeti u haljinama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 4 Celine Dion - 3 Celine Dion - 2 Celine Dion - 1 +25 Celine Dion - 5 Celebrity Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 4 +30 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene