jeste li vidjeli ovaj video?

Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić, TLZP - 12 Mia Negovetić, TLZP - 10 Mia Negovetić, TLZP - 11 Mia Negovetić, TLZP - 8 Mia Negovetić, TLZP - 7 Mia Negovetić, TLZP - 6 +24 Mia Negovetić, TLZP - 4 Galerija

Pjevačica Mia Negovetić u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u Vannu, a njezin nastup ostao je zapamćen po tome što su joj ispali umjetni zubi, sad se i sama o svemu oglasila.

Nakon Ariane Grande Miji Negovetić gljiva je dodijelila Vannu, a njezin nastup u drugoj epizodi emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'' ostat će dugo zapamćen.

Pogledaji ovo Mia Negovetić Celebrity Iz slatke djevojčice odrasla je u prekrasnu mladu ženu: ''Taj trenutak je potvrdio da se time želim baviti u budućnosti''

Mia je sebe, ali i druge nasmijala do suza nezgodom koja joj se dogodila usred nastupa kad su joj u jednom trenu ispali umjetni zubi. Mia je nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo, što je oduševilo žiri i sve u studiju.

Nastup Mije Negovetić bio je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Još veće oduševljenje, ali i smijeh, izazvala ja kada je zube ubacila u Enisovu šalicu.

"Ostala sam bez zubi, ali događa se", poručila je Mia nakon nastupa.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 2 Celebrity Upoznali smo je kao djevojčicu koja je oduševila cijelu Hrvatsku, a sad će biti dio velikog TV projekta: "Ovo je drugačije od svega što sam u životu radila..."

Sad se i sama oglasila na Instagramu i osvrnula na sve što se događalo.

''Što da kažem? Nema potrebe da previše komentiram, s obzirom na to da svi već znate što se dogodilo! Bez obzira na to, ja sam zadovoljna svojim nastupom i drago mi je što sam dobila Vannu najviše jer se njezinim riječima vodim već godinama - samo budi svoja i slušaj svoje srce. Druga je emisija iza nas, sad slijedi nešto što nikada od mene niste čuli. Pripremite se'', napisala je Mia.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic)

U komentarima joj je odgovorila i Vanna.

''Ma ti možeš što hoćeš, moja omiljena srcolomko, i to od davnih dana!'' napisala joj je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 4 Celine Dion - 3 Celine Dion - 2 Celine Dion - 1 +25 Celine Dion - 5 Celebrity Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton na Instagramu Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +27 Kate Middleton - 1 Celebrity Kate Middleton oglasila se nakon što je njezina posljednja fotografija zbog grešaka u Photoshopu glavna tema svjetskih medija, ovako se opravdala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene