''Lijepa žena i njena sjena''

Obasjana suncem Vanna je pokazala zgodne noge u minici, ali svi su gledali u skupocjene štikle koje je nosila

Vanna - 1 Vanna - 1 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 7 Vanna - 6 Vanna - 2 Vanna - 4 Vanna - 3 Vanna - 5 Tiho Orlić i Vanna Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna Vanna u šetnji s unučicom - 1 +17 Vanna Vrdoljak - 3 Galerija

Pjevačica Vanna oduševila je svoje pratitelje vitkim nogama na posljednjim fotografijama koje je objavila, pažnju su ukrale i skupe cipele.

Naša pjevačica Vanna objavila je nekoliko novih fotografija na kojima je otkrila da je u Crnoj Gori, a svu pozornost ukrale su njene vitke noge u suknji koju je nosila.

Obasjana sunce, Vanna je pozirala ispred kamenog zida, a isticale su se i skupocjene štikle brenda Stine Goya s cirkonima koje je nosila.

''Golden Hour'', napisala je u opisu.

Sviđaju li vam se Vannine štikle?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

''Lijepa žena i njena sjena'', ''Kombinacija i fotke top'', pisali su joj pratitelji.

Pogledaji ovo Vanna Nekad i sad Jedan su od naših najdugovječnijih parova, no njihovih zajedničkih fotografija jako je malo, a ovo je jedna od njih!

Za Vannu je jučer bio veliki dan. Naime, njezin učenik iz domaćeg pjevačkog showa Martin Kosovec, sinoć je na Dori premijerno izveo svoju novu pjesmu ''Maštarija'' koju potpisuje Vanna.

Svojom izvedbom zaradio je gromoglasan pljesak publike, ali i brojne pozitivne reakcije na internetu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput na Instagramu Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 1 Celebrity Majin Bloom naučio je nešto vrlo važno, ali greška koja mu se potkrala njene je pratitelje od srca nasmijala: ''Meni više ne treba kanal s komedijom…''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +23 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević prisjetila se života prije majčinstva, ovako su njene noći donedavno izgledale: ''Ono kad se ne sjećaš sebe…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene