Teški dani za kralja

Kraljica Camilla otputovala sama pa otkrila kako je Charles: "Bio je jako razočaran…"

Kraljica Camilla Kraljica Camilla Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla Kraljica Camilla Kraljica Camilla Kraljica Camilla kraljica Camilla s obitelji - 3 kraljica Camilla s obitelji - 4 kraljica Camilla s obitelji - 6 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +19 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Galerija

Kraljica Camilla podijelila je nove informacije o zdravstvenom stanju kralja Charlesa III. tijekom posjeta Sjevernoj Irskoj.

Britanska kraljica Camilla otputovala je na dva dana u Sjevernu Irsku, gdje je prvo posjetila trgovinu delikatesa The Arcadia u Belfastu.

Tamo su joj priredili toplu dobrodošlicu, a uručena joj je i poruka za kralja Charlesa III. koji boluje od raka i nije došao s njom. Camilla je ovom prilikom podijelila i novosti o njegovom zdravstvenu stanju.

"Jako je dobro. Bio je jako razočaran što nije mogao doći", rekla je Camilla, prenosi Daily Mail.

Pogledaji ovo kraljica Camilla s obitelji - 14 Celebrity Što radi kraljica Camilla dok skandal oko Kate Middleton ne jenjava? Pojavila se na prestižnom festivalu, a dogodio se i kraljevski poljubac!

Charles je trebao s Camillom posjetiti Sjevernu Irsku, no planovi su se promijenili nakon što mu je u veljači dijagnosticiran karcinom. Otada su mnoge njegove obaveze spale na Camillu i druge važne članove kraljevske obitelji.

Inače, ovoga tjedna je britansko veleposlanstvo u Moskvi bilo prisiljeno službenim putem potvrditi da je kralj Charles živ, nakon što je u ruskim medijima objavljeno da je preminuo.

Pogledaji ovo kralj Charles - 3 Celebrity Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

Vijesti o kraljevoj smrti brzo su se proširile i društvenim mrežama, uz lažno priopćenje Buckinghamske palače.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom +25 Nives Ivanišević - 1 Celebrity Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucien Laviscount Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 12 +25 Shakira - 11 Celebrity Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene