lijepa obitelj

Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević Nives Ivanišević - 4 Goran Ivanišević - 4 Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 1 +19 Nives Ivanišević s mamom Vesnom Galerija

Goran Ivanišević snimljen je u šetnji sa suprugom Nives i njihovim sinčićem Oliverom.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević iskoristio je lijep proljetni dan za šetnju s obitelji.

Gorana su fotografi snimili u centru Zagreba sa suprugom Nives Ivanišević i njihovim petogodišnjim sinčićem Oliverom. Goran je bio u sportskom izdanju, dok je Nives bila mamac za poglede u mini suknji i upečatljivim čizmama.

Pogledaji ovo Nives Ivanišević - 4 Celebrity Nives Ivanišević iznenadila je pratitelje drastičnom promjenom imidža, pomladila se za 10 godina: ''Kako predivna žena!''

Goran i Nives šetali su držeći se za ruke, a potom su se i zagrlili, dok je Oliver znatiželjno razgledavao letak koji je nosio u rukama.

Ivaniševića rijetko imamo priliku vidjeti u ovakvim obiteljskim trenucima, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Nives Ivanišević Celebrity Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

Inače, Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a vjenčali su se u tajnosti. Sina su dobili su u rujnu 2018. godine. Nives je Oliver jedino dijete, a Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima još kćer Amber i sina Emanuela.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rebeka Moskaljov Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić, TLZP +25 Martina Tomčić Zanimljivosti U obitelji Martine Tomčić ovih dana itekako ima razloga za slavlje: "Pijana sam od sreće i ponosa!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron Emmanuel Macron Emmanuel Macron Emmanuel Macron +21 Emmanuel Macron Celebrity Nove fotografije francuskog predsjednika preplavile su društvene mreže, padaju laskave usporedbe, no nisu svi impresionirani!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene