Neki se zgražaju

Nove fotografije francuskog predsjednika preplavile su društvene mreže, padaju laskave usporedbe, no nisu svi impresionirani!

Emmanuel Macron Emmanuel Macron Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron Emmanuel Macron Emmanuel Macron Emmanuel Macron Emmanuel Macron Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 1 Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 4 Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron - 5 +15 Emmanuel i Brigitte Macron - 1 Galerija

Fotografije na kojima francuski predsjednik Emmanuel Macron boksa postale hit na društvenim mrežama.

Predsjednik Francuske Emmanuel Macron našao se u centru pažnje zbog svojih novih fotografija.

Objavila ih je njegova službena fotografkinja Soazig de la Moissonnière, a predsjednik na njima udara u boksačku vreću, u uskoj majici kratkih rukava koja je istaknula njegove mišiće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)

Crno-bijele fotografije francuskog predsjednika izazvale su lavinu reakcija, a pale su i usporedbe s Rockyjem Balboom, legendarnim filmskim akcijskim junakom kojeg je utjelovio Sylvester Stallone. Neki su se pak našalili kako se priprema za obračun s Vladimirom Putinom, s obzirom na to da je pozvao Europu da pojača svoj odgovor na ruski rat protiv Ukrajine.

Pogledaji ovo Andrej Plenković, Novak Đoković i Emmanuel Macron Zanimljivosti Plenković se zabavljao u društvu Novaka Đokovića i francuskog predsjednika, nešto im je baš bilo urnebesno smiješno!

Francuski ženski časopis Femme Actuelle objavio je fotografije uz laskavi opis: "Muž Brigitte Macron, s pogledom tako odlučnim kao da se sprema na borbu sa svojim protivnikom... Čini se kao da udara tako jako da su mu bicepsi iskočili iz majice."

Kakve su vam nove fotografije Emmanuela Macrona?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

No, bilo je i onih koje prizori nisu impresionirali, a posebno se istaknuo komentar zastupnice francuskih Zelenih Sandrine Rousseau.

"Kakav poraz za progresivizam. I kakvo siromaštvo političke komunikacije", napisala je Rousseau uz fotografiju predsjednika koju je podijelila na društvenoj mreži X.

Novinar časopisa lijevog centra Libération, Jonathan Bouchet-Petersen komentirao je kako su predsjednikove fotografije "prilično užasavajući odabir komunikacije" te je dodao i kako bi mu bilo draže da su fotografije produkt nekog drskog korisnika društvenih mreža, kao što je u početku pretpostavio.

Profesor povijesti na Sveučilištu Lorraine Éric Anceau napisao je na X-u da su fotografije "dio neopopulističke muževnosti koju određeni lideri danas vole, počevši od majstora žanra Vladimira Putina".

Podsjetimo, ruski predsjednik Vladimir Putin je ranije bio fotografiran kako peca, puca i jaše bez majice, igra hokej, savladava svoje protivnike u džudu i vozi se u tenkovima i podmornicama.

A poznato je i da Macron uživa u sportskim aktivnostima, ponajviše vodenima, pa je tako ranije u nekoliko navrata fotografiran kako vesla, roni i vozi jet-sky.

Tijekom svoje izborne kampanje 2022. godine, Macron je privukao i veliku pažnju fotografijama na kojima pozira u raskopčanoj košulji.

Francuska prva dama Brigitte Macron je prošle godine u intervjuu za Paris Match otkrila da predsjednik boksa dva puta tjedno i da je jednom prilikom pozirao s boksačkim rukavicama u svrhu promocije tjelovježbe uoči Olimpijskih igara u Parizu.

Pogledaji ovo Emmanuel Macron, Brigitte Macron Zanimljivosti Supruga francuskog predsjednika slavi 70. rođendan, no evo zašto ne želi da mediji pišu o tome!

Inače, Emmanuel i Britgitte započeli su svoju romansu kada je njemu bilo 15 godina, a njoj 40. Upoznali su se kad je ona radila kao profesorica u privatnoj katoličkoj školi Lycee la Providence u Amiensu, koju je on tada pohađao. S njim u razred išla je njezina kći Laurence, koju je dobila s bivšim suprugom Andreom-Louisom Auziereom, s kojim je u to vrijeme još bila u braku.

Kad se doznalo za romansu učiteljice i učenika, nastao je veliki skandal, Emmanuelovi roditelji su ga odmah ispisali iz škole i poslali ga u internat u dva i pol sata udaljenom Parizu, no njihova ljubav bila je jača od svih zabrana. Ipak, Brigitte je zbog Emmanuelovih godina čak desetljeće odgađala udaju za njega, a konačno su stali pred oltar 2007.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rebeka Moskaljov Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić, TLZP +25 Martina Tomčić Zanimljivosti U obitelji Martine Tomčić ovih dana itekako ima razloga za slavlje: "Pijana sam od sreće i ponosa!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +25 Keanu Reeves - 3 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene