Pao i poljubac!

Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

Shakira Shakira Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucien Laviscount Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 12 Shakira - 11 Shakira - 10 Shakira - 13 Shakira - 8 Shakira - 9 Shakira - 6 +19 Shakira - 5 Galerija

Shakira je pozirala u zagrljaju glumca Luciena Laviscounta, koji ju je i poljubio u obraz.

Kolumbijska zvijezda Shakira novom objavom izazvala je kaos na društvenim mrežama.

Pjevačica je objavila fotografije na kojima prisno pozira s britanskim glumcem Lucienom Laviscountom, koji je poznat po ulozi u hit-seriji "Emily in Paris".

Pogledaji ovo Shakira Zanimljivosti Evo na koliko se procjenjuje Shakirino bogatstvo, a i čiji joj je savjet pomogao da od nepoznate djevojke postane najuspješnija Kolumbijka!

Glumac na fotografijama pjevačicu grli i ljubi u obraz, zbog čega su odmah krenula nagađanja o novom paru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)


"Zamijenila Twingo za Ferrari!" šalili su se Shakirini obožavatelji, a radi se o stihu iz njezine pjesme koju je posvetila bivšem Gerardu Piqeu i djevojci zbog koje ju je ostavio.

Pogledaji ovo Shakira i Gerard Pique Celebrity Godinu dana nakon prekida Pique je konačno rekao nešto o prekidu sa Shakirom, jednom rečenicom mnoge je zbunio

A iako su se sada mnogi ponadali kako je i Shakira pronašla novu ljubav, doznalo se kako se ipak radi samo o suradnji.

Laviscount je zvijezda novog Shakirinog spota za pjesmu "Punteria", koju izvodi s Cardi B. Pjesma će se naći i na Shakirinom nadolazećem albumu "Las Mujeres Ya No Lloran", koji izlazi 22. ožujka, a na njemu će opjevati svoj prekid s Piqueom i put do oporavka od slomljenog srca.

Pogledaji ovo Gerard Pique i Clara Chia Marti u Hrvatskoj Celebrity Fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske obilaze svijet, a strani mediji raspisali su se o ljepotama naše obale!

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju sinove Milana i Sashu. Razišli su se 2022. godine, zbog njegove afere s mladom Clarom Chiom Marti, s kojom je još u vezi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom +25 Nives Ivanišević - 1 Celebrity Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rebeka Moskaljov Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić, TLZP +25 Martina Tomčić Zanimljivosti U obitelji Martine Tomčić ovih dana itekako ima razloga za slavlje: "Pijana sam od sreće i ponosa!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene