nisu sami uživali!

Prve fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske: Clara pokazala stražnjicu u tangama, a pogledajte i kako su se proveli!

Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Sanjin Strukic/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti +19 Gerard Pique, Clara Chia Marti Galerija

Nakon sedam dana provedenih na jahti Gerard Pique i Clara Chia Marti napustili su Hrvatsku, a evo kako su se proveli.

Bivši nogometaš Gerard Pique odmarao se krajem kolovoza s novom djevojkom Clarom Chiom Marti u Hrvatskoj. Fotoreporteri Pixsella snimili su ih kod Dubrovnika na jahti Relax Croatia koju su unajmili.

Novopečeni par nije bio sam na ljetovanju, društvo im je pravila Piqueova obitelj, njegovi roditelji, Joan Pique i Montserrat Bernabeu, te njegov brat Marc Pique sa suprugom Mariom Vallas.

Drugi dan ljetovanje Pique i Clara izabrali su čarobno lijepu uvalu na plazi Sunj na Lopudu, a fotografi su ih tamo snimili dok su se veslali na dasci, ronili i zabavljali se u moru. Clara je nosila minijaturni bikini u kojoj je pokazala zavidnu figuru.

Pique je s djevojkom i obitelji u Hrvatskoj proveo sedam dana, a o njihovom odmoru u Lijepoj Našoj prvi su izvijestili španjolski mediji.

Bivši nogometaš odlučio se za mirni odmor u Hrvatskoj kako bi se maknuo od novonastale drame s njegovom bivšom Shakirom, s kojom vodi spor oko skrbništva nad njihova dva sina. Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. godine jer ju je on prevario s Clarom.

Pique odnedavno živi s Clarom i to u prvom domu koji je dijelio s kolumbijskom pjevačicom.

Pique i Shakirala zajedno su proveli 12 godina i dobili su dvojicu sinova, Milana (10) i Sashu (8), a ona je njihov dramatični prekid opjevala i u hit-pjesmi nastaloj u suradnji s glazbenim producentom Bizarrapom.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić +18 Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Celebrity Mlada zvijezda Kumova o novosti kojoj se ona i kolega nisu nadali: "Dobili smo pravu bebu!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 5 Julia Fox - 7 +17 Julia Fox - 8 Celebrity Najintimnije dijelove tijela nije uspjela sakriti ni komadićima metala, a pitanje je može li se ovo što nosi uopće nazvati odjećom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene