Pobjegao od drame

Pique s novom djevojkom stigao u Hrvatsku, njihove fotografije iz Dubrovnika osvanule su na naslovnicama španjolskih medija!

Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique +17 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Galerija

Španjolski mediji objavili su fotografije Gerarda Piquea i njegove nove djevojke Clare Chie nastale u Dubrovniku.

Bivši nogometaš Gerard Pique (36) i njegova nova djevojka Clara Chia Marti (24) ljetuju u Hrvatskoj, kako navode španjolski mediji.

Fotografija para iz Dubrovnika osvanula je na naslovnici časopisa Lecturas, a na njoj Pique sjedi na dasci dok Clara stoji i vesla.

"Ekskluzivno! Pique i Clara Chia na obiteljskom odmoru u Hrvatskoj. Bivši nogometaš i njegova sadašnja partnerica proživljavaju najburnije ljeto", stoji uz fotografiju naslovnice na službenom profilu časopisa na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lecturas (@revistalecturas)

U popratnom članku navodi se i kako je s njima došla i Piqueova obitelj, a bivši nogometaš navodno je pobjegao od novonastale drame s njegovom bivšom Shakirom.

"Pique prolazi kroz najteže trenutke, posebice zbog problema sa skrbništvom nad njegovom i Shakirinom djecom, a kada su se stvari zakomplicirale odlučio joj je dati malo prostora i nekoliko dana odmoriti se u Hrvatskoj", piše Lecturas.

"Ovaj odmor ključan je za njih jer su se u posljednje vrijeme nosili s brojnim izazovima, uključujući i javne sukobe s Piqueovom bivšom partnericom Shakirom. Miran bijeg u Hrvatsku pružio im je prijeko potreban predah i priliku da povrate duh u društvu najmilijih", navodi i magazin Hola.

Podsjetimo, Pique je na sebe navukao bijes javnosti kada se doznalo da je prevario Shakiru s Clarom, s kojom odnedavno i živi u Barceloni, i to u prvom domu koji je dijelio s kolumbijskom pjevačicom.

Pique i Shakirala zajedno su proveli 12 godina i dobili su dvojicu sinova, Milana (10) i Sashu (8), a ona je njihov dramatični prekid opjevala i u hit-pjesmi nastaloj u suradnji s glazbenim producentom Bizarrapom.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić +25 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 6 Celebrity Jedna od naših najljepših glumica nakon razvoda priznala da opet ljubi, i to plesača s kojim su je već neko vrijeme povezivali: "Situacija nije bila idealna..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene