kakva reklama!

Fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske obilaze svijet, a strani mediji raspisali su se o ljepotama naše obale!

Gerard Pique i Clara Chia Marti u Hrvatskoj Gerard Pique i Clara Chia Marti u Hrvatskoj Sanjin Strukić/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti u Hrvatskoj +24 Gerard Pique, Clara Chia Marti Galerija

Brojni strani mediji objavili su fotografije Gerarda Piquea i Clara Chie Marti s ljetovanja u Hrvatskoj.

Bivši nogometaš Gerard Pique s novom djevojkom Clarom Chiom Marti krajem kolovoza odmarao je u Hrvatskoj, a o njihovom ljetovanju sada su se raspisali brojni svjetski mediji.

Daily Mail i The Sun objavili su fotografije para s luksuzne jahte Relax Croatia koju su unajmili kod Dubrovnika i iz uvale na plaži Sunj na Lopudu, gdje su snimljeni kako veslaju na dasci, rone i zabavljaju se u moru. Očigledno dobro upućeni u ljepote naše obale, svjetski mediji uz fotografije su spomenuli i sve atraktivne turističke destinacije koje je par posjetio.

Pique je s djevojkom i obitelji u Hrvatskoj proveo sedam dana, a o njihovom odmoru u Lijepoj Našoj prvi su izvijestili španjolski mediji.

Novopečeni par nije bio sam na ljetovanju, društvo im je pravila Piqueova obitelj, njegovi roditelji, Joan Pique i Montserrat Bernabeu, te njegov brat Marc Pique sa suprugom Mariom Vallas.

Bivši nogometaš odlučio se za mirni odmor u Hrvatskoj kako bi se maknuo od novonastale drame s njegovom bivšom Shakirom, s kojom vodi spor oko skrbništva nad njihova dva sina. Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. godine jer ju je on prevario s Clarom.

Pique odnedavno živi s Clarom i to u prvom domu koji je dijelio s kolumbijskom pjevačicom.

Pique i Shakirala zajedno su proveli 12 godina i dobili su dvojicu sinova, Milana (10) i Sashu (8).

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene