uoči liječenja od raka

Poruke podrške princezi Kate za brzo ozdravljenje stižu iz cijelog svijeta, svima je teško povjerovati kakvu bitku bije

Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron i Kate Middleton Kate Middleton i Mila Snedon Princ Harry i Kate Middleton - 5 Kate Middleton i kralj Charles - 3 Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 3 +19 Kate Middleton Galerija

Kate Middleton objavila je da ima rak, a to koliko je cijenjena u društvu pokazuje činjenica da joj poruke podrške ne prestaju stizati.

Nije prošao niti jedan dan nakon što je Kate Middleton objavila da ima rak, a poruke podrške stižu iz sata u sat te ih je sve više onih koji princeze žele brzo ozdravljenje.

Među toplim porukama našli su se poznate zvijezde, svjetski lideri, članovi kraljevske obitelji... Harry i Meghan, kralj Charles, kraljica Camilla, premijer Rishi Sunak te američki predsjednik Joe Biden samo su neki od poznatih ličnosti koji su princezi pružili podršku u ovoj bitci.

Pogledaji ovo Emmanuel Macron i Kate Middleton Celebrity Francuski predsjednik poželio je Kate Middleton brzo ozdravljenje: ''Vaša snaga i ustrajnost sve nas nadahnjuju"

Kralj, koji isto boluje od raka, posebno suosjeća s Kate, a sa suprugom Camillom je naglasio kako će "nastaviti pružati svoju ljubav i podršku cijeloj obitelji kroz ovo teško vrijeme".

Iako nisu u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji, Harry i Meghan javno su princezi poželjeli ozdravljenje u miru.

Pogledaji ovo Kate Middleton i Mila Snedon Celebrity Internetom kruži video susreta Kate Middleton i djevojčice koja se borila s opakom bolešću, princeza joj je tada ispunila želju

"Želimo ozdravljenje za Kate i obitelj i nadamo se da će to moći učiniti nasamo i u miru'', napisali su kratko u prioopćenju. 

Francuski predsjednik također je uputio tople riječi Kate Middleton.

"Vaša visosti, u ovom teškom razdoblju kroz koje prolazite Brigitte i ja Vam želimo potpuni oporavak. Vaša snaga i ustrajnost sve nas nadahnjuju", napisao je francuski predsjednik ispod videa u kojem je Kate Middleton objavila da ima rak.

Pogledaji ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Celebrity Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

"Hrabra si i volimo te, napisala je Jill Biden, supruga američkog predsjednika Joea Bidena na mreži X., kao i da moli za princezino ozdravljenje.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Dirljiva poruka podrške koju je Kate poslala svim oboljelima od karcinoma odjeknula je svijetom: ''Niste sami!''

Obzirom na količinu poruka koja je dobila iz cijelog svijeta, potvrđuje se to da je Kate Middleton zaista cijenjena u društvu, iako je već davno osvojila srca građana i ostalih obožavatelja diljem planete. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron i Kate Middleton Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 4 +26 Kate Middleton Celebrity Francuski predsjednik poželio je Kate Middleton brzo ozdravljenje: ''Vaša snaga i ustrajnost sve nas nadahnjuju"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Mila Snedon Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 3 +16 Kate Middleton - 4 Celebrity Internetom kruži video susreta Kate Middleton i djevojčice koja se borila s opakom bolešću, princeza joj je tada ispunila želju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene