stavila djecu na prvo mjesto

Zašto je Kate čekala s objavom o svojoj dijagnozi raka i zašto je to napravila baš na kraju radnog tjedna?

Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton i kralj Charles - 3 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 4 +19 Kate Middleton - 3 Galerija

Kate Middleton spomenula je da će zajedno sa princem Williamom umiriti djecu, što bi mogao biti potencijalni razlog zašto je princeza čekala s objavom.

Kate Middleton stavila je dobrobit svoje djece u središte svoje objave da ima rak, rekavši da ona i William čine sve što mogu kako bi umirili Georgea, Charlotte i Louisa.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis napustili su u petak školu Lambrook u Bracknellu zbog uskršnjih praznika i djeca iz Walesa sada će sljedećih nekoliko tjedana provesti kod kuće sa svojom majkom.

Pogledaji ovo Emmanuel Macron i Kate Middleton Celebrity Francuski predsjednik poželio je Kate Middleton brzo ozdravljenje: ''Vaša snaga i ustrajnost sve nas nadahnjuju"

Objava na prvi dan uskrsnih praznika možda je bila isplanirana kako se njezina djeca ne bi odmah susrela s pitanjima druge djece u školi nakon objave vijesti.

Mislite li i vi da su djeca bila razlog odgode objave?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Princeza je objasnila kako je u ranoj fazi liječenja te da joj je opaka bolest otkrivena testovima. Ispričala je da joj je dijagnoza bila veliki šok te da je iza nje nekoliko nevjerojatno teških mjeseci, no pokušala je i umiriti javnost.

Pogledaji ovo Kate Middleton i Mila Snedon Celebrity Internetom kruži video susreta Kate Middleton i djevojčice koja se borila s opakom bolešću, princeza joj je tada ispunila želju

''William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da objasnimo sve Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan za njih i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Mojoj obitelji je trebalo nešto vremena, prostora i privatnosti'', priča Kate u videu.

Istaknula je kako cijelo ovo vrijeme ima veliku podršku svoje obitelji.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Dirljiva poruka podrške koju je Kate poslala svim oboljelima od karcinoma odjeknula je svijetom: ''Niste sami!''

''Imati Williama uz sebe u ovom trenutku veliki je izvor utjehe i sigurnosti, isto kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači'', dodala je Kate.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron i Kate Middleton Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 4 +26 Kate Middleton Celebrity Francuski predsjednik poželio je Kate Middleton brzo ozdravljenje: ''Vaša snaga i ustrajnost sve nas nadahnjuju"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Mila Snedon Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 3 +16 Kate Middleton - 4 Celebrity Internetom kruži video susreta Kate Middleton i djevojčice koja se borila s opakom bolešću, princeza joj je tada ispunila želju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene