U zdravlju i bolesti...

Kate je suprugu Williamu posvetila posebnu zahvalu nakon otkrića da boluje od raka, ovo su riječi kojima je javno dala do znanja koliko joj znači

Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Screenshot 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 Princ William - 4 Princ William - 5 Princ William - 6 Princ William - 3 Princ William - 2 Princ William - 1 Princ William +23 Princ William Galerija

Kate Middleton zahvalila je princu Williamu na podršci koju joj pruža otkako je krenula s liječenjem raka.

Kate Middleton obznanila je da boluje od karcinoma te da je krenula s liječenjem kemoterapijom, a u dirljivom videozapisu posvetila je i posebnu zahvalu svom suprugu princu Williamu.

Kate je opisala kako je njezina dijagnoza utjecala na njezinu obitelj i odala počast svom suprugu.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Cure informacije o novom slučaju Kate Middleton, poznato je tko je od djelatnika bolnice napravio ogroman prekršaj?

''William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, umom, tijelom i duhom.''

''Imati Williama uz mene također je veliki izvor utjehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači'', rekla je princeza.

William je za stanje supruge saznao krajem veljače, prije nego je trebao prisustvovati jednoj komemoraciji. Dolazak na nju je otkazao, a sad je svima jasno i zašto.

Otad, William je bio fokusiran na uzdržavanje svoje supruge i djece, a nastavio je s kraljevskim dužnostima.

Princeza će zasad ostati izvan očiju javnosti.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Juričić i Martina Todorić - 2 Marko Grubnić, Nina Badrić i Martina Todorić Tia Juričić i Martina Todorić - 1 Tia Jurčić - 4 +20 Tia Jurčić - 3 Celebrity Tia Jurčić u dalekoj Americi pohvalila se posjetom Hrvatice koja se nakon rastave povukla iz javnosti, evo tko joj je to doputovao!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić - 5 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 3 +25 Sandra Bagarić Celebrity Sandra Bagarić pokazala je kako održava formu, predivan pogled na okoliš odmah ju je motivirao za vježbanje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene