Nije se htio miješati!

Urnebesna reakcija princa Williama na spominjanje supruge Kate obišla internet: ''Ovo je njezin teritorij!''

Princ William - 1 Princ William - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 4 Princ William Princ William - 7 Princ William Princ William - 3 Princ William - 5 Princ William - 6 Princ William - 4 Princ William - 6 Princ William +19 Princ William Galerija

Princ William prisjetio se svoje supruge Kate Middleton na eventu kojem je prisustvovao, evo kako je reagirao kad su je spomenuli.

Princ od Walesa pridružio se sastanku lokalne koalicije Homewards Sheffield u galeriji Millennium u gradu South Yorkshire kako bi razgovarali o načinima za okončanje beskućništva.

Kada je izvršna direktorica gradskog vijeća Sheffielda Kate Josephs pokrenula temu o djeci, William se odmah spomenuo uspjeha supruge Kate Middleton koja već godinama vodi niz projekata za pomoć i obrazovanje djece.

To je morao prokomentirati, pa se prisjetio supruge, podigao ruke pored glave i rekao: ''Ovdje ulazim na teritorij moje žene. Mora sjediti ovdje da čuje ovo''.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Oglasio se direktor bolnice u kojoj je operirana Kate Middleton, evo što je rekao o ogromnom propustu koji se dogodio

Ranije istog dana, čovjek po imenu Peter Brownley rekao mu je da je veliki obožavatelj kraljevske obitelji i da je princezi od Walesa poslao čestitku s čestitkom za brzi oporavak.

William je odgovorio: ''Stvarno ste jako ljubazni.''

Princ od Walesa pristao je i fotografirati se s pojedincima, a njegove fotografije brzo su obišle internet.

Oko pomaganja beskućnicima William je neopisivo strastven jer ga je njegova pokojna majka, princeza Diana, još kao dječaka vodila u skloništa za beskućnike. I on i njegovo osoblje vide to kao nasljedni projekt, jednako vrijedan kao što su projekti zaštite okoliša i organske poljoprivrede bili vrijedni za kralja Charlesa.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Prilikom sastanka o pokretanju nove faze, prema pisanju Rebecce English, koja se tamo zatekla, William je djelovao kao da je u fantastičnoj formi, pun entuzijazma, strasti i upućen u tu temu. Nije bio tamo da bi se pravio važan ili pokazao što zna, umjesto toga želio je slušati i učiti.

"Koje je vaše proživljeno iskustvo beskućništva? Koji su veliki izazovi? S kojim ključnim stvarima želite da odem odavde?" neprestano je ispitivao klijente, članove dobrotvornih organizacija, predstavnike lokalne zajednice, stanodavce i vodeće poslovne ljude koje je okupio za stolom.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Ni snimka Kate Middleton nije ušutkala teoretičare zavjera, otišli su korak dalje: ''Čekaj... tko je to dovraga s princem Williamom? Pogledajte malo bolje!''

Unatoč stanju njegove supruge i oca kralja Charlesa, William je morao nastaviti s kraljevskim dužnostima pa tako sam obilazi organizacije i događanja koja su mu zapisana u kalendaru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 6 +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene