neočekivano modno iznenađenje!

Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Nina Badrić Nina Badrić Antonio Ahel/ATAImagesAGENCIJA/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić +22 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić nastupila je u jednom beogradskom klubu, a prije toga snimila se za društvene mreže u odjevnoj kombinaciji koju je za ovu večer odabrala.

Naša pjevačica Nina Badrić nastupila je u jednom beogradskom klubu, a prije svog nastupa na Instagramu je objavila videozapis outfita koji je nosila.

Nina je odjenula smeđu kombinezon s cirkonima koji nije imao naramenice i vezao se oko vrata, a da joj ne bude hladno, na pozornici se ogrnula crnim baršunastim sakoom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

''Za pamćenje…'', napisala je kratko u opisu videozapisa.

Ninin kombinezon je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Prije nekoliko dana, Nina je bila vrlo nostalgična. Povodom Dana očeva, prisjetila se svog oca Mile koji je preminuo prije više od 10 godina, a posvetila mu je i posebnu objavu.

Pogledaji ovo Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić Celebrity Nina Badrić komentirala masku našeg pjevača koji je nju glumio u hit-showu, morala se javiti kad je vidjela ove prizore!

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić novom fotografijom obožavateljima uljepšala dan, jedan detalj na njoj svidio im se još više od frizure!

Nina se ove godine odlučila na veliku promjenu imidža i drastično je skratila svoju kosu, a za novu frizuru ne prestaje dobivati komplimente.

U IN magazinu je otkrila i što je kumovalo ovoj promjeni.

"Nije lako capnuti kosu skroz do kraja. Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i visjeti kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots", objasnila je pjevačica te je priznala i da se još navikava na svoj novi odraz u ogledalu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom +25 Nives Ivanišević - 1 Celebrity Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucien Laviscount Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 12 +25 Shakira - 11 Celebrity Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene