posebno težak dan

Nina Badrić s tugom se prisjetila jedne od najvažnijih osoba u svojem životu: "Sve je bilo lakše s tobom..."

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Otac Nine Badrić Nina i Simo Badrić Nina i Simo Badrić Nina i Mila Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 4 Majka Nine Badrić Nina Nina Badrić i sestra Sunčica Sunčica i Nina Badrić - 3 Nina Badrić i sestra Sunčica - 2 Nina Badrić +19 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je fotografiju svojeg pokojnog oca Sime, kojeg se prisjetila povodom Dana očeva.

Pjevačica Nina Badrić nije propustila obilježiti Dan očeva, iako je bez svojeg oca Sime ostala prije više od 10 godina.

Ovim je povodom u pričama na svojem Instagramu podijelila očevu fotografiju, uz koju mu je posvetila i dirljive riječi.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Zbog ove fotografije Nini Badrić pišu da je sve ljepša i ljepša, no ona se samo htjela pohvaliti jednom od najdražih osoba u životu!

"Nedostaješ mi za sve što život nosi... Sve je lakše bilo s tobom... Volim te, tata", napisala je Nina, a fotografiju njezina oca pogledajte u galeriji.

Ninin otac preminuo je od posljedica srčanog udara, a ona se nakon njegove smrti povukla iz javnosti i dugo je skupljala snagu za povratak na scenu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Najbolji čovjek kojeg sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu. Bio je sama dobrota i čovjek blagih riječi i mekog srca. Jako mi nedostaje... Da šutimo, prošetamo se parkom ili da mi bane ujutro u stan skuha kavu i čeka da se probudim. Uvijek osjećam ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja 'vrijedna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom, opet čuvam te u svemu', napisala je pjevačica jednom prilikom uz još jednu fotografiju svojeg oca, kojeg se često prisjeća na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Nina je jako vezana i uz svoju majku Milu, kojoj također često posvećuje objave na Instagramu, a ima i dvije sestre, stariju Dijanu i mlađu Sunčicu.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tallulah i Bruce Willis - 3 Tallulah i Bruce Willis - 2 Tallulah i Bruce Willis - 1 Tallulah i Bruce Willis - 3 +26 Tallulah Willis Celebrity Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene