"Uvijek si sa mnom..."

Nina Badrić podijelila bolnu uspomenu: Nakon njegove smrti povukla se iz javnosti i dugo je skupljala snagu za povratak na scenu

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina i Simo Badrić Nina i Simo Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić +19 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je fotografiju pokojnog oca Sime na godišnjicu njegove smrti.

Pjevačica Nina Badrić na svojem profilu na Instagramu obilježila je tužnu obljetnicu.

Objavila je fotografiju svojeg oca Sime, za kojeg je bila veoma vezana i kojeg se često prisjeća.

"U svakom danu u svakom trenu uvijek si sa mnom zauvijek. Tata", napisala je Nina uz očevu crno-bijelu fotografiju i rastužila svoje pratitelje, koji su joj u komentarima uputili riječi podrške.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Ninin otac preminuo je od posljedica srčanog udara, a ona se nakon njegove smrti povukla iz javnosti i dugo je skupljala snagu za povratak na scenu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Najbolji čovjek kojeg sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu. Bio je sama dobrota i čovjek blagih riječi i mekog srca. Jako mi nedostaje... Da šutimo, prošetamo se parkom ili da mi bane ujutro u stan skuha kavu i čeka da se probudim. Uvijek osjećam ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja 'vrijedna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom, opet čuvam te u svemu', napisala je pjevačica jednom prilikom na društvenim mrežama uz očevu fotografiju. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Jelena Karleuša napravila pomutnju u outfitu kakav se na ovim prostorima ne viđa, a ovakve fotografije sigurno neće objaviti Instagramu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene