Bez fotošopa

Jelena Karleuša napravila pomutnju u outfitu kakav se na ovim prostorima ne viđa, a ovakve fotografije sigurno neće objaviti Instagramu!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 +19 Jelena Karleuša - 4 Galerija

Jelena Karleuša u Beogradu je organizirala promociju novih albuma "Alfa" i "Omega", na kojoj se pojavila u neobičnim izdanjima, a pozornost je plijenilo i nešto što na društvenim mrežama vješto skriva.

Srpska turbofolk-zvijezda Jelena Karleuša (45) podigla je prašinu svojim novim albumima "Alfa" i "Omega", koje je izdala uzastopno, nakon 10 godina pauze.

Sada je u Beogradu na krovu trgovačkog centra Galerija Belgrade organizirala svečanu promociju novih albuma na kojoj se pojavila u neobičnim izdanjima, inspiriranim svjetskim zvijezdama.

Na događaj je došla u crnom izdanju od lateksa s metalnim, špicastim grudnjakom, u stilu Madonne, a lice je prekrila golemim sunčanim naočalama. Pritom su fotografi ulovili i njezine sitne nesavršenosti na tijelu, koje inače na društvenim mrežama vješto skriva, pa nerijetko iznenadi obožavatelje i izgledom na svojim koncertima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Zatim se presvukla u atraktivan bež korzet koji je upotpunila šeširom i visokim čizmama s platformom, a zbog posvijetljenih obrva neodoljivo je podsjetila na Lady Gagu, koja je u prošlosti imala slična izdanja.

Karleuša i inače privlači veliko zanimanje javnosti svojim provokativnim i razgolićenim izdanjima, a uvijek iznova uspijeva i nadmašiti samu sebe.

Svoje obožavatelje časti i seksi prizorima na Instagramu, na kojem je s razlogom prate 2,4 milijuna ljudi, a često je i na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo - 2 Meri Cetinić i Ante Gelo ante gelo +0 Ante Gelo - 1 Celebrity Jedan od naših najpoznatijih glazbenika nakon vijesti o tajnom razvodu iznenada je otkazao vjenčanje s novom partnericom!  

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 5 Leni Klum - 4 Leni Klum - 1 Leni Klum - 2 +15 Leni Klum - 6 Celebrity U lijepu kćer Heidi Klum nitko nije prestao gledati, njezine obline u bikiniju izazvale su pravu pomutnju na plaži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene