ma kakav show je ovo bio!

Nina Badrić komentirala masku našeg pjevača koji je nju glumio u hit-showu, morala se javiti kad je vidjela ove prizore!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić - 5 Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić - 3 Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić - 2 Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić - 1 Tomislav Marić ToMa kao Nina Badrić, 3. ep., TLZP - 9 Tomislav Marić ToMa kao Nina Badrić, 3. ep., TLZP - 8 Tomislav Marić ToMa kao Nina Badrić, 3. ep., TLZP - 7 Tomislav Marić ToMa kao Nina Badrić, 3. ep., TLZP - 6 Tomislav Marić ToMa kao Nina Badrić, 3. ep., TLZP - 5 Tomislav Marić ToMa kao Nina Badrić, 3. ep., TLZP - 3 +19 Toma Marić - 23 Galerija

Tomislav Marić Toma u trećoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' prerušio se u Ninu Badrić, a na društvenim mrežama nakon nastupa javila mu se i ona.

U trećoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' naš glazbenik Tomislav Marić ToMa nije dobio nimalo lak zadatak - prerušio se u Ninu Badrić.

"Ne želim da se dogodi da Nina ispadne kao karikatura na sceni, a s druge strane ovo mi je prva ženska transformacija i to je samo po sebi izazovno. Ja se volim pogrbiti, a moram biti onako damski postavljen", priznao je ToMa tijekom priprema za izvedbu Ninine pjesme "Ako kažeš da me voliš".

Što vi kažete na Tomin nastup?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Publiku je zabavio svojim nastupom, a Enis Bešlagić sve je nasmijao komentarom: ''Ovo je više bio Nino nego Nina!''

Upravo to rekao je i sam Toma uz svoje fotografije s nastupa i opis: ''Večeras samo za vas nastupa Nino Badrić'.'

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 16 Celebrity Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

U komentarima mu se javila i sama Nina.

''To je taj osmijeh!!!'' napisala je te dodala srca i emotikone koji plaču od smijeha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗧𝗢𝗠𝗔 (@to.ma.official)

''Smijala sam se do suza'', ''Toooop'', ''Mislim da večeras ne spavam mirno'', ''Ma ovo je bilo predobro'', pisali su mu pratitelji.

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP Celebrity Srpski mediji još su pod dojmom naše Aleksandre Prijović od 190 cm: "Nastup koji je oborio regiju!"

ToMa je u drugoj epizodi utjelovio Hiljsona Mandelu, a u prvoj epizodi bio je Toma Zdravković te je svojim nastupom sve ostavio bez teksta.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 Irska garda odaje počast Kate Middleton - 2 +28 Irska garda odaje počast Kate Middleton - 3 Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti prvi put u svom kaosu koji se događa posljednjih mjeseci, pojavila se na potpuno neočekivanom mjestu

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško Mia Negovetić - 7 Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško Mia Negovetić - 1 +10 Antonia Dora Pleško i Antonija Šola Celebrity Poslušajte kako megahit Lepe Brene zvuči na engleskom, ovu verziju u izvedbi Mije i Antonije ne želite propustiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene