regionalni hit

Srpski mediji još su pod dojmom naše Aleksandre Prijović od 190 cm: "Nastup koji je oborio regiju!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević, TLZP Alen Bičević, TLZP - 1 Alen Bičević, TLZP - 2 Alen Bičević, TLZP - 3 Alen Bičević, TLZP - 4 Alen Bičević, TLZP - 5 Alen Bičević, TLZP - 6 Alen Bičević, TLZP - 7 Alen Bičević, TLZP - 8 Alen Bičević, TLZP - 9 +22 Alen Bičević, TLZP - 10 Galerija

Transformacija Alena Bičevića u Aleksandru Prijović u showu "Tvoje lice zvuči poznato" postala je hit diljem regije.

Pjevača grupe Joy, Alena Bičevića, trenutačno gledamo kao natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Alen je ove nedjelje oduševio gledatelje kao Mate Bulić, no još se ne prestaje pričati o njegovoj pobjedničkoj transformaciji iz prethodne emisije, kada je utjelovio Aleksandru Prijović.

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP - 1 Celebrity Reakcije na transformaciju našeg pjevača u Aleksandru Prijović su urnebesne: ''Dobro bi se čovjek zeznuo da te vidi ovakvog...''

Alen je izveo Prijin hit "Dam Dam Dam", a prije nastupa je poručio: "Nije lako biti Aleksandra Prijović od 190 cm!"

Njegov nastup obašao je cijelu regiju, a Alen je o ovoj transformaciji progovorio i za srpski Blic.

Pogledaji ovo In Magazin: Tvoje lice zvuči poznato - 2 inMagazin Ovo je našem pjevaču zadalo najviše muke kod preobrazbe u Aleksandru Prijović: ''Vi nemate pojma kako je nama ćelavima, užas!''

"Nastup koji je oborio regiju! Složit ćemo se da je Alen sve oduševio imitacijom Aleksandre Prijović i vjerujemo da je biti Prija na par minuta zaista fenomenalno!" napisali su u opisu njegova intervjua na Instagramu, a evo što je Alen rekao:

"Pričamo već godinu dana samo o Aleksandri Prijović, i neka pričamo, zaslužila je svaku minutu, svaku pohvalu, ali ovo što se meni desilo preko noći je ajme! Ja ne znam da l' sam bio spreman na ovo. Ne bih mijenjao niti jednu sekundu tog nastupa, uživao sam u svakoj sekundi. Biti Aleksandra Prijović je nešto fenomenalno!"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BLIC TV (@blictelevizija)

Da je i Alen još pod dojmom Prijovićke, potvrdio je i fotografijom koju je objavio uoči emisije u kojoj je utjelovio Bulića.

"Najjača mačka Nove TV", napisao je Alen uz svoju fotografiju iz garderobe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑨𝒍𝒆𝒏 𝑩𝒊𝒄𝒆𝒗𝒊𝒄 (@alen.bicevic)

Kao Bulić je izveo pjesmu "Gori borovina" te je također priredio show za pamćenje, a evo kakve je komentare dobio od žirija.

"Čak se i Goran ustao!", primijetio je Mario Roth nakon Alenova nastupa.

Pogledaji ovo Alen Bićević kao Mate Bulić - 6 Celebrity Mate Bulić o kojem danas svi pričaju: ''Al' kako je on skinuo onaj njegov pogled i pokrete...''

"Zato što me povuklo! Meni je ovo zaista bilo zabavno, bilo je poteza koji su brilijantni, bilo je i praznog hoda, ali čestitam, to je Mate kakvog ja znam", zaključio je Goran Navojec.

"Dobro, dobro, to Hrvati iz Bjelovara ne razumiju, ali mi iz Hercegovine razumijemo jako dobro! Nas ne može njihovo dirnut! Nastup pogođen, došlo do publike, a takvi će biti i glasovi, populistički", rekao mu je Enis Bešlagić.

"Isti si Mate Bulić, imao si tu njegovu mirnu energiju, maska je fantastična", poručio mu je Mario Roth.

"Mislim da bi trebali imati drugačija pravila za glasovanje, da bi svi danas trebali dobiti 12 bodova. Ozbiljno, možemo li mijenjati pravila? Toliko si bio vjerodostojan, ta neka vrludanja koja spominju ja nisam vidjela, imaš moj ogroman naklon do poda", pohvalila ga je Minea.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion sa sinovima Celine Dion sa sinovima Celine Dion - 7 Celine Dion - 5 +31 Celine Dion - 4 Celebrity Teško bolesna diva objavila rijetku fotografiju sa sinovima, dobila ih je s voljenim suprugom s kojim se oprostila prije osam godina

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 1 +27 Renata Končić Minea - 2 Celebrity Minea je mini haljinu zamijenila prozirnim outfitom u kakvom je još nismo vidjeli, ali i ovo joj stoji kao saliveno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene