pa što se ovo dogodilo?!

Apsolutnom ludilu zbog Mate Bulića nije odolio ni Goran Navojec, priznao je da ga je ponijelo ono što je vidio!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth Alen Bičević - 1 Goran Navojec, Mario Roth, Minea i Enis Bešlagić Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 24 Alen Bičević - 23 Alen Bičević - 22 Alen Bičević - 21 Alen Bičević - 20 Alen Bičević - 19 +18 Alen Bičević - 18 Galerija

Alen Bičević se u trećoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirao u legendarnog pjevača Matu Bulića.

Pjevač Alen Bičević odnio je pobjedu u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformacijom u Aleksandru Prijović, a za treću je dobio zadatak pretvoriti se u Matu Bulića.

"Pjevam Matu Bulića i pjevam ga na zabavama. Upoznali smo se jedno sedam puta i on je jedan ugodan čovjek, što bi rekli ljudina iz naroda", otkrio je Alen prije nastupa i transformacije te priznao da ga Mate nije zapamtio niti nakon jednog upoznavanja, što bi se sada možda moglo promijeniti.

Pjevao je pjesmu "Gori borovina". 

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP - 1 Celebrity Reakcije na transformaciju našeg pjevača u Aleksandru Prijović su urnebesne: ''Dobro bi se čovjek zeznuo da te vidi ovakvog...''

"Čak se i Goran ustao!", primijetio je Mario Roth nakon Alenova nastupa, kojeg ni zaboravljeni tekst u jednom dijelu nije omeo u nastupu kojim je cijeli studio podigao na noge pa priznao svima i nasmijao rečenicom "ode tekst".

"Zato što me povuklo! Meni je ovo zaista bilo zabavno, bilo je poteza koji su brilijantni, bilo je i praznog hoda, ali čestitam, to je Mate kakvog ja znam", zaključio je Goran Navojec.

"Dobro, dobro, to Hrvati iz Bjelovara ne razumiju, ali mi iz Hercegovine razumijemo jako dobro! Nas ne može njihovo dirnut! Nastup pogođen, došlo do publike, a takvi će biti i glasovi, populistički", rekao mu je Enis Bešlagić.

"Isti si Mate Bulić, imao si tu njegovu mirnu energiju, maska je fantastčna", poručio mu je Mario Roth.

Pogledaji ovo In Magazin: Tvoje lice zvuči poznato - 2 inMagazin Ovo je našem pjevaču zadalo najviše muke kod preobrazbe u Aleksandru Prijović: ''Vi nemate pojma kako je nama ćelavima, užas!''

"Mislim da bi trebali imati drugačija pravila za glasovanje, da bi svi danas trebali dobiti 12 bodova. Ozbiljno, možemo li mijenjati pravila? Toliko si bio vjerodostojan, ta neka vrludanja koja spominju ja nisam vidjela, imaš moj ogroman naklon do poda", pohvalila ga je Minea.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 9 Mia Negovetić - 8 Mia Negovetić - 6 Enis Bešlagić +35 Mario Roth i Enis Bešlagić Celebrity Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 1 +27 Renata Končić Minea - 2 Celebrity Minea je mini haljinu zamijenila prozirnim outfitom u kakvom je još nismo vidjeli, ali i ovo joj stoji kao saliveno!

Za usporedbu, ovo je video na temelju kojeg je napravljen ovaj nastup. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene