''ajme, haljina, kosa, sve!''

Minea je mini haljinu zamijenila prozirnim outfitom u kakvom je još nismo vidjeli, ali i ovo joj stoji kao saliveno!

Minea Minea Screenshot/Nova TV 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 2 Goran Navojec, Minea, Mario Roth i Enis Bešlagić Goran Navojec i Minea Goran Navojec i Minea Mario Roth, Minea i Enis Bešlagić Minea - 10 +21 Minea - 9 Galerija

Renata Končić Minea se u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u dugoj zelenoj haljini i sve osvojila.

Renata Končić Minea i ove je nedjelje zablistala u ulozi članice žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u kojem se pojavila u dugoj zelenoj kreaciji.

Novi Minein outfit je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

46-godišnja pjevačica u takvoj je kreaciji istaknula svoju novu liniju kojom izaziva divljenje, nakon što je skinula 20 kilograma, a osmijeh kao svoj glavni adut nije skidala s lica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Spremni za novu dozu smijeha i zabave? Ja jedva čekam, 20:15h paali Nova TV i @tlzphr. Očekuju vas lude i nezaboravne transformacije i nikad bolje raspoložen žiri", napisala je Minea na Instagramu uoči nove epizode, a njezini fanovi oduševljeni su outfitom koji je predstavila. 

''Ajme, kosa, haljina, sve'', ''Milina te gledati na TV'', ''Najljepša'', ''Jako lijepa haljina, baš po mom ukusu'', samo su neki od komentara. 

Pogledaji ovo Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Tko je rasplakao Mineu? Emocije su je potpuno savladale i suze su krenule same od sebe!

Osim Minee u žiriju gledamo i glumce Gorana Navojca i Enisa Bešlagića te pjevača Marija Rotha, koji su također pokazali svoja zgodna lica u elegantnim izdanjima.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Regelja Mario Regelja Antonija Šola - 5 Minea i Mario Roth +25 Minea i Mario Roth Celebrity Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene