bio je u publici!

Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Regelja Mario Regelja Antonija Šola - 5 Minea i Mario Roth Minea i Mario Roth Mario Regelja Antonija Šola - 9 Antonija Šola - 7 Antonija Šola - 6 Antonija Šola - 21 +19 Antonija Šola - 20 Galerija

Antonija Šola se u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Tončija Huljića i podigla publiku na noge.

Pjevačica Antonija Šola u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševila je transformacijom u Mineu, a za treću emisiju gljiva joj je dodijelila ulogu Tončija Huljića.

"Mislim da je Tonči ležeran, u svom poslu profesionalan, jednostavan čovjek. Tonči Huljić je zapravo bezvremenski i imam tremu i nije me briga za nikog drugog, samo da Tonči bude zadovoljan. Voljela bih da kaže - bravo mala!", priznala je Antonija uoči transformacije.

 

Njezina izvedba Tončijeve pjesme "Ja sam rojen da mi bude lipo" podigla je Mineu i Marija Rotha na noge pa su i zaplesali.

Pogledaji ovo Minea i Antonija Šola Celebrity Evo kako je Antonija Šola utjelovila našu pjevačicu i voditeljicu u hit-showu, ni ona sama nije vjerovala što vidi: ''Minea bolja od Minee!''

"Meni je baš bilo lipo, i prikoviše", zaključio je Goran nakon Antonija nastupa.

"Za nas Bosance i Dalmatince ovo je bilo u sridu! Pokušavam vidjeti gdje se krije ta Šola, ali nigdje je ne vidim. Nisam znao je li Brega 70-ih ili Tonči. Vidi se na tebi da se dobro zabavljaš, da voliš ovu scenu i ovaj si put bila fantastična!", pohvalio ju je Enis.

"Jako si nas zabavila, mi smo se i rasplesali, ne znam koliko je prošlo sekundi, a mi smo već bili na nogama. Mene si oborila s nogu! Svaka čast Antonija, ti si sve bolja iz emisije u emisiju", pohvalila ju je Minea, a Antonija se našalila kao Tonči pa joj poručila da ona ne bi bila tu da joj nije napisala pjesme.

Pogledaji ovo Antonija Šola Celebrity Antonija Šola na Instagramu objavila da joj je Minea ukrala dečka, on je pjevač u našem popularnom bendu: "O sugar, honey dečko moj''

"Antonija, Tonka, Tonči, moram pitat samo jednu stvar. Naime, Antonijin dečko je u publici i ja ga moram pitat kako mu se svidio njezin nastup", pitao je Mario Roth Marija Regelju, koji je ponosno podigao dva palca u zrak, dok na licu nije skrivao koliko je ponosan i poslao joj znak srca, a ona mu uzvratila istim potezom i zaključila ako mu je u tom izdanju lijepa, da će mu uvijek biti lijepa.

"Bila si sjajna, moram pohvaliti pjevanje jer Tonči ima poseban vokal, sve pjeva u falstetu. Cijelo vrijeme dok te gledam ne vidim Antoniju Šolu, samo Tončija Huljića. Bila si sjajna", dodao je Roth.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 1 +27 Renata Končić Minea - 2 Celebrity Minea je mini haljinu zamijenila prozirnim outfitom u kakvom je još nismo vidjeli, ali i ovo joj stoji kao saliveno!

 

Za usporedbu, ovo je video na temelju kojeg je napravljen ovaj nastup. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene