na večericu s mužem

Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Maja Šuput - 4 +19 Maja Šuput - 7 Galerija

Maja Šuput u Dubai je ponijela haljinu s prorezima koja je istaknula njene grudi te skoro pokazala previše, a odjenula ju je na večeru sa suprugom Nenadom.

Maja Šuput ovih dana uživa u Dubaiju u koji je otputovala sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom kako bi proslavili njegov treći rođendan.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 5 Celebrity Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Nakon cijelog dana uživanja na suncu, večeri su Maja i Nenad provodili u luksuznim restoranima, a jednu večer pjevačica se posebno sredila.

Odjenula je crnu dugu haljinu koja je na gornjem dijelu imala proreze te pokrivala samo najriskantnije dijelove grudi, a pokraj materijala isticale su se crte kupaćeg kostima u kojem je preko dana dobila boju uz bazen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Baš si zgodna'', ''Jako elegantna'', ''Predivna uvijek'', ''Wow'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Kako Maji stoji haljina?

  • Odlično, baš je zgodna!
  • Loše, haljina je preotvorena

Ukupno glasova:

Svoje pratitelje Maja je redovno častila snimkama s putovanja, a pokazala je da su plivali s dupinima, kao i da je Nenad za Blooma osvojio ogromnu igračku na jednom štandu i to čak dvije večeri zaredom.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Sjećate li se kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine? Nije bila plavuša i imala je potpuno drugačiji imidž od onog danas!

Podsjetimo, nedavno je Maja objavila i svoju novu pjesmu ''James Bond'', za koju ima i poseban spot, a koja je brzo postala hit.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucien Laviscount Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 12 +25 Shakira - 11 Celebrity Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene