Zdravo tijelo i duh!

Sandra Bagarić pokazala je kako održava formu, predivan pogled na okoliš odmah ju je motivirao za vježbanje!

Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić - 5 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 3 Sandra Bagarić Poznati na špici: Sandra Bagarić i Darko Domitrović Poznati na špici: Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić - 5 Sandra Bagarić - 4 +19 Sandra Bagarić - 3 Galerija

Sandra Bagarić javila se na svom Facebook profilu pa pokazala kako održava svoju formu, vježbala je na spravama uz more.

Sandra Bagarić javila se na svom Facebook profilu pa pokazala kako održava svoju formu.

Naša pjevačica objavila je nekoliko fotografija na kojima vježba s pogledom na more na postavljenim spravama, a u opisu je dodala:

''U zdravom tijelu zdrav duh!''.

''Uvijek pozitiva'', ''Baš si se stesala, bravo'', ''Imaš veliku potporu od mene'', pisali su joj pratitelji.

Pogledaji ovo Sandra Bagarić i Darko Domitrović Celebrity Ljubavna priča ovog domaćeg para započela je filmski: Upoznali su se dok joj je on bio profesor, a ona mu je odmah poželjela roditi djecu!

Pogledaji ovo Sandra Bagarić - 1 Celebrity Sandra Bagarić objavila je nekoliko obiteljskih fotki, a mnogima je za oko odmah zapeo njen mlađi sin!

Sandra je na društvenim mrežama već nekoliko puta pokazala koliko voli prirodu i šetnju, ali jednom fotografijom nedavno pokazala je da za njen dobar izgled nisu zaslužni samo treninzi već i dobri geni koje je naslijedila od mame Lidije.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Peđa Grbin i supruga Altana - 8 Peđa Grbin i supruga Altana - 3 Peđa Grbin i supruga Altana - 2 Peđa Grbin i supruga Altana - 1 +12 Peđa Grbin i supruga Altana - 5 Celebrity Tko je supruga Peđe Grbina? U braku su sedam godina, a da su vjenčani razotkrila je kolegica političarka

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina Severina Zorica Andrijašević Donna i Severina +26 Severina - 2 Celebrity Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene