Samozatajna plavuša

Tko je supruga Peđe Grbina? U braku su sedam godina, a da su vjenčani razotkrila je kolegica političarka

Peđa Grbin i supruga Altana - 6 Peđa Grbin i supruga Altana - 6 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Peđa Grbin i supruga Altana - 8 Peđa Grbin i supruga Altana - 3 Peđa Grbin i supruga Altana - 2 Peđa Grbin i supruga Altana - 1 Peđa Grbin i supruga Altana - 5 Peđa Grbin Peđa Grbin Peđa Grbin Peđa Grbin - 4 Peđa Grbin - 3 +6 Peđa Grbin - 2 Galerija

Peđa Grbin u sretnom je braku sa samozatajnom Altanom Hodžić. Evo tko je ona i čime se bavi.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin uvijek je u fokusu javnosti zbog svojeg političkog života, ali malo tko zna kakav je njegov ljubavni život.

Pogledaji ovo Zoran Milanović Celebrity Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

Saborski zastupnik već je godinama u sretnom braku sa samozatajnom plavušom Altanom Ati Hodžić.

O Altani se ne zna mnogo, ali domaći mediji pišu da radi kao medicinska sestra na Rebru u Zagrebu. Od Peđe je mlađa čak 10 godina, a za njih se pročulo 2016. godine kad su viđeni da se šetaju držeći se za ruke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedja Grbin (@pedja_grbin)

Već sljedeće godine, 2017., stali su pred oltar u Gradskoj vijećnici, a razotkrila ih je zastupnica Sabina Glasovac na Facebooku.

Krajem 2021. godine dobili su i sinčića Viktora.

Pogledaji ovo Ivana Kekin i Peđa Grbin Zanimljivosti Pogledajte zašto su fotografije s presice Peđe Grbina i Ivane Kekin svima zanimljivije od onog što su pričali!

Pogledaji ovo Andrej Plenković - 3 Nekad i sad Čega se to Andrej Plenković ne odriče već 15 godina? U našoj galeriji možete provjeriti koliko se promijenio od vremena dok još nije bio premijer!

Peđa ponekad podijeli fotografije s obitelji na društvenim mrežama, a kako Altana izgleda, pogledajte u galeriji.

Inače, Peđa je član SDP-a od 1998. godine, a 2020. postao je predsjednik stranke. Prije toga 10 je godina imao svoj odvjetnički ured.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 6 +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene