Nikad ih ne viđamo

Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

Zoran Milanović Zoran Milanović Zvonimir Barisin/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sinovi Zorana Milanovića Ante i Marko Ante Jakov Milanović - 1 Ante Jakov Milanović - 2 Ante Jakov Milanović - 3 Marko Milanović - 1 Marko Milanović - 2 Marko Milanović - 1 Marko Milanović - 2 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović sa sinom Zoran Milanović, 2007. godina +20 Zoran Milanović, 2007. godina Galerija

Evo tko su sinovi Zorana Milanovića, jedan je uspješan sportaš, a drugi se okušao u novinarskim vodama.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović posljednjih je dana glavna tema medija, a uz poslovni politički život puno pozornosti privlači i njegov privatni.

Milanović je u sretnom braku sa suprugom Sanjom Musić Milanović, a poznato je da su supružnici dobili i dvojicu sinova, Marka i Antu Jakova.

No, za razliku od svojih roditelja, mladići se ne vole isticati u medijima, a evo kako izgledaju i čime se bave.

Pogledaji ovo Zoran Milanović Zanimljivosti Baka Zorana Milanovića na samrti je otkrila tajnu o njemu koju je skrivala 15 godina, ni njegova majka to nije znala!

Milanovićev mlađi sin Marko uspješan je sportaš. Na stručnoj komisiji Hrvatskog hrvačkog saveza prije dvije godine Marko je proglašen najboljim mladim kadetom.

Iako je isprva trenirao džudo, nakon nekog vremena odlučio je promijeniti sport i baviti se hrvanjem. 2021. godine u Zagrebu osvojio je zlato u kategoriji do 92 kilograma. Nedugo nakon toga pomeo je konkurenciju na jakom hrvačkom turniru održanom u srpskoj Subotici i osvojio zlatnu medalju.

No hrvatska javnost pobliže ga je upoznala preko skandala s ocjenama prije nekoliko godina. Naime, u Klasičnoj gimnaziji podignute su mu ocjene nakon što su već bile zaključene, i to nakon intervencije prve dame Sanje Musić Milanović. Ona je, pisalo se, ravnateljici poslala mail u kojem se žalila na rad profesorice matematike. Marku Milanoviću potom su podignute dvije ocjene, iz matematike i likovnog, pa je umjesto dviju zaključenih četvorki ipak dobio petice za kraj godine, zbog čega je nastavnu godinu završio s prosjekom 5,0.

Marko je prošle godine dobio i stipendiju Grada Zagreba za izvrsnost.

Za starijeg sina Antu Jakova 2020. godine pisalo se da radi honorarno kao dopisnik iz Zagreba za splitsku televiziju Jadran.

Fotografi su ga tada snimili kako u ležernoj odjeći s drugim kolegama stoji u saboru s mikrofonom u rukama i strpljivo čeka izjavu političara. Potom je krajem 2022. godine objavljeno da stažira u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Pisalo se da radi u uredu SDP-ova europarlamentarca Predraga Freda Matića.

Pogledaji ovo Goran Vinčić Celebrity Omiljeni domaći komičar u urnebesnom videu narugao se trenutnoj situaciji u zemlji, imao je i jasnu poruku za Milanovića: "Zoki, pazi se!"

Milanovićev stariji sin završio je Klasičnu gimnaziju u Zagrebu, nakon čega je upisao Pravni fakultet u Nizozemskoj, koji je prekinuo i vratio se u Hrvatsku.

U tinejdžerskim godinama igrao je nogomet u NK-i Zagreb, a mediji su pisali da je jedno ljeto radio u jednoj od tvrtki u vlasništvu Emila Tedeschija.

A kako izgledaju, pogledajte u našoj galeriji.

Marko i Ante Jakov puno pozornosti privukli su i na inauguraciji svoga oca 2020. godine. Dok su Milanović i supruga ulazili u prostoriju, oni su tamo već sjedili, a Sanja se nakon inauguracije zaputila sa Zoranom do obitelji i pozdravila sinove neočekivanim potezom koji je mnoge začudio. Umjesto zagrljaja ili stiska ruke, sinovima je pružila šake, a oni su joj uzvratili udarcem šakom o šaku.

Osim toga, mnogi su im zamjerili i što nisu ustali kad su se rukovali s tadašnjom predsjednicom na odlasku Kolindom Grabar-Kitarović.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić na Instagramu - 1 Meri Goldašić na Instagramu - 2 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 2 +24 Meri Goldašić - 4 Celebrity Omiljena domaća tiktokerica otvorila dušu o privatnom životu: ''Kako sam svom mužu rekla da imam sina iz prvog braka...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 4 +19 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 5 inMagazin Peco i Silvia prekinuli šutnju i samo za In Magazin ispričali cijelu istinu: ''Ljudi se igraju životima, a zapravo ne znaju što time rade''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene