Najveća podrška

Rijetko zajedničko pojavljivanje u javnosti: Milanovićevi sinovi u prvom redu s obitelji na inauguraciji

Zoran Milanović sa suprugom Zoran Milanović sa suprugom DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zoran Milanović sa suprugom Galerija

Zoran Milanović u braku sa suprugom Sanjom Musić Milanović dobio je dva sina, Antu Jakova i Marka, koji su na inauguraciji sjedili u prvom redu.

U prvom redu na inauguraciji novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića sjedili su njegovi sinovi Ante Jakov i Marko.

Pogledaj i ovo Gordan i Sonja Jandroković - 7 Izvršili građansku dužnost Našim političarima na biralištima su se pridružile supruge koje ne viđamo često, a njihova su najveća podrška!

21-godišnji Ante Jakov i 15-godišnji sin Marko sjedili su u društvu Zoranove majke Gine Milanović i Maše Milanović, kćeri njegova pokojnog brata Krešimira.

Ante Jakov rođen je 1998. godine, a trenutačno pauzira od studija prava u Nizozemskoj te radi honorarno.

Rođen je u Bruxellesu u vrijeme kada mu je otac bio diplomat u hrvatskom veleposlanstvu pri NATO-u, vodi sportski život, a neki domaći mediji već su ga proglasili miljenikom među ženskom publikom.

Korisnici društvenih mreža osvrnuli su se na Milanovićeve nasljednike kada je do njih došla sada bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović te im pružila ruku, a oni nisu ustali. 

"Iskreno malo mi je ružno da Milanovići juniori nisu ustali kad im je Kolinda Grabar-Kitarović pružila ruku", napisala je jedna tviterašica. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene