pogodio i s izborom pjesme!

Omiljeni domaći komičar u urnebesnom videu narugao se trenutnoj situaciji u zemlji, imao je i jasnu poruku za Milanovića: "Zoki, pazi se!"

Goran Vinčić Goran Vinčić Instagram/Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Vinčić Goran Vinčić Goran Vinčić Goran Vinčić Goran Vinčić Goran Vinčić Goran Vinčić Goran Vinčić In Magazin: Goran Vinčić - 1 In Magazin: Goran Vinčić - 2 +21 In Magazin: Goran Vinčić - 3 Galerija

Goran Vinčić Vinča pokazao je kako bi izgledala njegova predizborna kampanja, a videom je nasmijao sve redom.

Naš popularni komičar Goran Vinčić, kojeg gledamo kao panelista u showu "Tko to tamo pjeva?", u svojem zadnjem skeču našalio se oko trenutne situacije u zemlji.

Na svojem profilu na Instagramu, gdje ima više od 66 tisuća pratitelja, pokazao je kako bi izgledala njegova predizborna kampanja.

"Vinča u kampanji?" napisao je uz urnebesan video koji je snimio u Dubrovniku i kojim je nasmijao svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Vinčić (@goranvincicvinca)

Baš kao i na pravim predizbornim skupovima, Goran se pozdravljao i rukovao s okupljenim simpatizerima, uzvikivao je: "Hrvatska!", a kad se popeo na pozornicu poručio je: "Imamo predsjednika!", nakon čega je publika počela skandirati: "Vinča! Vinča!"

Goran je uputio i poruku predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji se sada kandidirao za premijera.

"Zoki, pazi se, dolazim po tebe!" rekao je u kameru na kraju videa.

Cijelo vrijeme u pozadini je svirala i pjesma "Eye of the Tiger" grupe Survivor, uz koju premijer Andrej Plenković ovih dana održava skupove HDZ-a.

Biste li glasali za Gorana Vinčića na izborima za predsjednika?

  • Da, neka se kandidira!
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Goran Vinčić, u narodu poznatiji kao Vinča, domaći je stand-up komičar koji je u posljednjih nekoliko godina doživio strelovit uspon u svom poslu.

Nema ni 30 godina, a već je rasprodao neke od najpoznatijih dvorana u Hrvatskoj svojim stand-up showovima.

Pogledaji ovo In Magazin: Goran Vinčić - 3 inMagazin Upoznajte najmlađeg hrvatskog komičara koji je rasprodao Lisinski: ''Ja sam kao Prija u malom!''

''Mislim da publika cijeni iskrenost i moju upornost da zafrkavam sve, trudim se da u humoru svi budemo jednaki, bili vi ministar ili mesar, balerina ili bauštelac'', rekao nam je Goran.

Kad nije na nastupima, Goran najradije provodi vrijeme sa svojom obitelji, suprugom Miroslavom te njihovim sinčićima Zoranom i Bogdanom.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel i Saul Nanni - 10 Deva Cassel i Saul Nanni - 3 Deva Cassel i Saul Nanni - 1 Deva Cassel i Saul Nanni - 2 +25 Deva Cassel i Saul Nanni - 9 Celebrity Tko je frajer koji ljubi kćer jedne od najljepših žena svijeta? Kažu da nije dovoljno lijep za nju, ali oni takve komentare ignoriraju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene