Recite nam u anketi!

Ovo je pjesma uz koju Plenković održava skupove HDZ-a, što kažete na njegov odabir?

Andrej Plenković - 6 Andrej Plenković - 6 Goran Mehkek/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 7 Andrej Plenković - 9 Andrej Plenković - 11 Andrej Plenković - 8 Andrej Plenković - 5 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 6 Andrej Plenković - 4 Andrej Plenković - 10 +23 Andrej Plenković - 1 Galerija

Andrej Plenković stigao na okupljanje HDZ uz pjesmu "Eye of the Tiger" o čemu se ne prestaje pričati.

HDZ je u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održao svoj Opći Sabor na kojem su usvojili program stranke i predstavili slogan za predstojeće parlamentarne izbore, a jedna stvar je posebno sve zaintrigirala.

Riječ je o trenutku dolaska premijera Andreja Plenkovića u dvoranu, koji se pojavio na pjesmu "Eye of the Tiger" grupe Survivor, a koja je stekla kultni status nakon filma "Rocky". Uz nju se taktove pozdravljao s brojnim okupljenim stranačkim kolegama koji su ga srdačno pozdravljali.

Što kažete na odabir pjesme Andreja Plenkovića?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Za Plenkovića su ovi poprilično užurbani dani, pogotovo nakon što je predsjednik države Zoran Milanović najavio da će se kandidirati za premijera, što je podiglo buru u domaćoj javnosti. Vijest je to o kojoj se ne prestaje pričati, a svoj komentar na to je dala i Severina putem društvenih mreža, nakon što se i prije nekoliko mjeseci javno obratila predsjedniku. 

Ona je u priči na svom profilu na Instagramu objavila tu vijest, a onda mu je posvetila i Konstraktinu pjesmu "Novo, bolje" uz njegov citat "Došlo je vrijeme da se konji sedlaju" i video izjave koju je dao za medije uz citat "Milanović ide na parlamentarne izbore: "Rijeke pravde dolaze".

Pogledaji ovo Andrej Plenković Celebrity Andrej Plenković pozirao je s ljupkim hostesama, osmijeh koji su mu izmamile na lice nije skrivao!

Konstrakta se s pjesmom "Novo, bolje" natjecala na ovogodišnjoj Beoviziji, a njezine su riječi mnogi protumačili kao ismijavanje vlasti srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Severina je i prije dva mjeseca na društvenim mrežama reagirala na izjavu predsjednika Milanovića i to nakon što je on u medijima komentirao odluku Vrhovnog suda o poništenju presude Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu nje i Milana Popovića nad njihovim sinom.

"Devet godina to traje, taj dječak vjerojatno je sijede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gdje su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može...", rekao je Milanović.

Pogledaji ovo Andrej Plenković i kći Mila Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

Severina mu je odgovorila na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila video njegova obraćanja medijima.

"Poštovani Predsjedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sustava s jednim djetetom više od desetljeća - bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom.

I na kraju, hvala na brizi, nema dijete još sijedih... I nije poludio... Ali i Vi, Predsjedniče, morate shvatiti da je upravo vijeće Vrhovnog suda ovo vratilo na presudu iz prvog stupnja. I što ćemo sad? Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku", poručila je tada Severina uz snimku.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 1 +28 Bianca Censori i Kanye West - 9 Celebrity Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Shaughnessy - 8 Charles Shaughnessy - 2 Charles Shaughnessy - 5 Charles Shaughnessy - 6 +17 Charles Shaughnessy - 7 Nekad i sad Sjećate se šarmantnog Maxwella Sheffielda iz kultne "Dadilje"? Evo kako danas izgleda i čime se bavi!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene