Znakovite riječi

Severina komentirala kandidaturu Zorana Milanovića za premijera, evo i koju pjesmu mu je posvetila!

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina i zbor udruge Domino - 10 Severina i zbor udruge Domino - 8 +19 Severina i zbor udruge Domino - 7 Galerija

Severina komentirala je vijest o kandidaturi Zorana Milanovića za premijera države kojom je on iznenadio domaću javnost.

Vijest da će se sadašnji predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović kandidirati za premijera države uzburkala je domaću javnost i društvenim su mrežama počele kružiti brojne reakcije, a priliku da prokomentira tu vijest iskoristila je i Severina.

Ona je u priči na svom profilu na Instagramu objavila tu vijest, a onda mu je posvetila i Konstraktinu pjesmu "Novo, bolje" uz njegov citat "Došlo je vrijeme da se konji sedlaju" i video izjave koju je dao za medije uz  citat "Milanović ide na parlamentarne izbore: "Rijeke pravde dolaze".

Konstrakta se s pjesmom "Novo, bolje" natjecala na ovogodišnjoj Beoviziji, a njezine su riječi mnogi protumačili kao ismijavanje vlasti srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Pogledaji ovo Zoran Milanović, Severina Celebrity Severina reagirala na izjave Zorana Milanovića: "Poštovani Predsjedniče, hvala na brizi, nema dijete još sijedih"

Severina je i prije dva mjeseca na društvenim mrežama reagirala na izjavu predsjednika Milanovića i to nakon što je on u medijima komentirao odluku Vrhovnog suda o poništenju presude Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu nje i Milana Popovića nad njihovim sinom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Devet godina to traje, taj dječak vjerojatno je sijede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gdje su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može...", rekao je Milanović.

Pogledaji ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Celebrity Naš predsjednički par dotjerao se za svečani izlazak, a uzak struk prve dame privlačio je sve poglede prisutnih!

Severina mu je odgovorila na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila video njegova obraćanja medijima.

"Poštovani Predsjedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sustava s jednim djetetom više od desetljeća - bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom.

I na kraju, hvala na brizi, nema dijete još sijedih... I nije poludio... Ali i Vi, Predsjedniče, morate shvatiti da je upravo vijeće Vrhovnog suda ovo vratilo na presudu iz prvog stupnja. I što ćemo sad? Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku", poručila je tada Severina uz snimku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Zorica Andrijašević Donna i Severina Severina - 3 +25 Severina - 2 Celebrity Nikad zanosnija Seve u haljini s prorezom do boka naglasila svoje glavne adute: "Aman ženo, nemoj biti tako zgodna"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina i Enis Bešlagić - 4 Sabina i Enis Bešlagić - 3 Sabina i Enis Bešlagić - 1 Sabina i Enis Bešlagić - 2 +31 Sabina i Enis Bešlagić - 1 Zanimljivosti Tko je samozatajna supruga Enisa Bešlagića? Znaju se gotovo cijeli život, a prije ljubavi ih je povezivalo nešto drugo!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene