Prava ljepotica!

Tko je samozatajna supruga Enisa Bešlagića? Znaju se gotovo cijeli život, a prije ljubavi ih je povezivalo nešto drugo!

Sabina i Enis Bešlagić Sabina i Enis Bešlagić Tonci Plazibat/Cropix 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina i Enis Bešlagić - 4 Sabina i Enis Bešlagić - 3 Sabina i Enis Bešlagić - 1 Sabina i Enis Bešlagić - 2 Sabina i Enis Bešlagić - 1 Sabina i Enis Bešlagić - 2 Enis i Sabina Bešlagić Enis i Sabina Bešlagić Enis i Sabina Bešlagić Enis i Sabina Bešlagić +25 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Galerija

Enis i Sabina Bešlagić slove kao jedan od najdugovječnijih parova scene, a poznaju se gotovo cijeli život.

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić oduševio je publiku u rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu gdje je izveo svoju predstavu "Da sam ja neko" o svom životu, a u kojem mu je jedna od najvećih podrški njegova supruga Sabina.

Njih dvoje poznaju se gotovo cijeli život, prije nego su se zaljubili bili su najbolji prijatelji i danas slove kao jedan od najdugovječnijih i najstabilnijih parova domaće scene.

Enisa gledamo kao člana žirija osme sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a uoči početka emitiranja, otkrio nam je kako je Sabina reagirala na njegovu novu ulogu i bi li je nazvao svojom obožavateljicom.

"Ne bih ja rekao da je ona moja obožavateljica, ne bih ja to tako nazvao, a taj show je zabavan i ima neku posebnost, obiteljski smo to voljeli gledati zajedno. Pa je lijepo biti iznutra, pa su moji doma ponosni što to radimo", priznao nam je Enis.

Pogledaji ovo Enis Bešlagić Celebrity Enis Bešlagić najavljuje spektakl koji se u nedjelju vraća na male ekrane: ''Nismo nikad u ovom sastavu nešto slično radili!''

Bešlagići su samozatajan par i ne pojavljuju se često zajedno u javnosti, no kamo god dođe lijepa Sabina je pravi mamac za poglede i ukrade pažnju svom poznatom suprugu s kojim je dobila i dvoje djece, kćer Asju i sina Maka.

Pogledaji ovo Enis Bešlagić i Zlatko Dalić Celebrity Zlatko Dalić došao na predstavu pa kući otišao s nagradom, evo kakvo mu je posebno priznanje dodijelio jedan od omiljenih regionalnih glumaca!

Jedno od posljednjih događanja na kojima smo ih mogli zajedno vidjeti bilo je vjenčanje Jusufa Nurkića i njegove odabranice Emine Durić prošle godine u Dubrovniku, a prije toga su zajedno stigli i na proslavu 50. rođendana naše pjevačice Nine Badrić s kojom su dobri prijatelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Zorica Andrijašević Donna i Severina Severina - 3 +25 Severina - 2 Celebrity Nikad zanosnija Seve u haljini s prorezom do boka naglasila svoje glavne adute: "Aman ženo, nemoj biti tako zgodna"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija +26 Fani Čapalija Nekad i sad Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene