"Kakva žena!"

Nikad zanosnija Seve u haljini s prorezom do boka naglasila svoje glavne adute: "Aman ženo, nemoj biti tako zgodna"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Zorica Andrijašević Donna i Severina Severina - 3 Severina - 2 Severina i zbor udruge Domino - 10 Severina i zbor udruge Domino - 9 Severina i zbor udruge Domino - 5 Severina - 1 Severina - 2 +19 Severina - 1 Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila zanosne fotografije i još jednom očarala tisuće svojih pratitelja.

Severina je očarala svoje obožavatelje i pratitelje na profilu na Instagramu, objavivši svoje nove fotografije na kojima pozira u zanosnom izdanju.

Fotografije su snimljene na zagrebačkim ulicama, a 51-godišnja Severina na njima nosi crnu haljinu s velikim otvorom na boku i prorezom gotovo do boka, pa su se njezine noge našle u prvom planu.

Severini ova haljina pristaje:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Obuci se k'o što umeš i isturi grudi, neka tvoja gola noga krene, nek polude ljudi, nek se žudnja vojnika probudi... Ne ne ne ne... Sanja.mp3", napisala je Severina uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Aman ženo, nemoj biti tako zgodna", "Kakva žena", "Uzbuna", "Prelijepo i prelijepa", "Ali kakva noga", "Ljepotica čarobnog tijela", neki su od komentara koje je dobila.

Severina je nedavno sudjelovala na Noćnom maršu koji je povodom  Dana žena bio održan u Zagrebu i drugim većim gradovima Hrvatske, a nakon toga je objavila emotivan videozapis koji je obuhvaćao snimke plakata koje su žene nosile te njezinih susreta s ljudima.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina ponosno objavila kampnju kojoj se pridružila: ''Ja sam ti odlučila zadnjih par mjeseci, potpuno sam završila s muškim rodom...''

Pjevačica je tijekom marša dala izjavu i za Dnevnik Nove TV.

''Ovdje sam zbog svih žena koje je odbacio cijeli sustav, koje država uopće ne priznaje. Mislim, imam i sama posla s tim. Ono što je najvažnije, to su žene koje se ne mogu čuti, koje se boje, koje su u totalnom strahu. Upravo sam sad pričala sa ženom kojoj su oduzeli troje djece unazad dvije godine. Gledajte, to je cijeli sustav koji je takav. Ali i zbog svih drugih žena koje se bore za svoja radnička prava. Mislim, ništa ne štima. Ništa. Poruka ženama je da se ovaj skup treba održavati svake...ne svake prve subote i nedjelje u mjesecu, nego da se treba događati svakih tjedan dana'', rekla je i pokrenula veliku inicijativu koja je odjeknula Hrvatskom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija +26 Fani Čapalija Nekad i sad Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 +25 Princ William i Kate Middleton Zanimljivosti Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene