Ima i poznatih lica

Evo tko se plasirao u finale srpskog izbora za Pjesmu Eurovizije, što kažete na njihov odabir?

Zejna Zejna Zejna/Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Lorens Konstrakta Dušan Kurtić Zejna Teya Dora Milan Bujaković Nemanja Radošević Džordži +0 Zejna Galerija

U Beogradu je održana druga polufinalna večere "Pjesme za Euroviziju", a osmero kandidata plasiralo se u finale.

U Beograduje održana i druga polufinalna večer "Pjesme za Euroviziju", u kojoj se osmero kandidata plasiralo u veliko finale koje će biti održano 2. ožujka.

Na pozornici su se sa svojim pjesmama predstavili Nadia s pjesmom "Sudari", Hydrogen s "Nemogućom misijom", Iva Lorens s pjesmom "Dom", "Zejna s "Najbolja", Filip Baloš je otpjevao "Duga je noć", Nemanja Radošević "Jutra bez tebe", Yanx "Kolo", Kat Dosa "Tajni začin", Džordži "Luna park", Dušan Kurtić "Zbog tebe živim", Teya Dora "Ramonda", Konstrakta "Novo bolje", Milan Bujaković "Moje-tvoje" i Durlanski pjesmu "Muzika".

Pogledaji ovo Martina Vrbos - 1 Celebrity Hrvatica nastupila na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, poslušajte njezinu izvedbu, a evo i kakvi su komentari!

Od njih su se u finale plasirali Iva Lorens, Konstrakta, Dušan Kurtić, Zejna, Teya Dora, Milan Bujaković, Nemanja Radošević i Džordži.

Što kažete na ove pjesme?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna prvi na kladionicama za pobjedu na Eurosongu Baby Lasagna Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna prvi na kladionicama za pobjedu na Eurosongu, ovo se u povijesti Hrvatske još nije dogodilo!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna prvi na kladionicama za pobjedu na Eurosongu +30 Baby Lasagna Celebrity Pogledajte kako je Baby Lasagna reagirao na vijest da je prvi na kladionicama za pobjedu na Eurosongu: "Ne mogu uopće..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene