drugi čovjek

Sjećate li se kako je Zoran Milanović izgledao na početku svoje političke karijere? Bio je miljenik žena, a otada je prošlo već 17 godina!

Zoran Milanović, 2007. godina Zoran Milanović, 2007. godina Vlado Kos/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Jurjević, Zoran Milanović, 2006. godina Ivica Račan, Ivo Josipović, Zoran Milanović, 2006. godina Zoran Milanović, 2006. godina Zoran Milanović, 2007. godina Zoran Milanović, 2007. godina Zoran Milanović, 2007. godina Zoran Milanović, 2007. godina Zoran Milanović, 2007. godina Zoran Milanović, 2007. godina Zoran Milanović, 2007. godina +20 Zoran Milanović, 2007. godina Galerija

Zoran Milanović je 2007. godine preuzeo vodstvo SDP-a, a tada je izgledao dosta drugačije nego danas.

Predsjednik Zoran Milanović jedna je od glavnih tema u Hrvatskoj nakon što je obznanio kandidaturu za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima.

Milanović je prvi put postao premijer Hrvatske 2011. godine i tu je funkciju obnašao od prosinca 2011. do siječnja 2016. godine, a u veljači 2020. preuzeo je ulogu predsjednika države.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina komentirala kandidaturu Zorana Milanovića za premijera, evo i koju pjesmu mu je posvetila!

No u politici je bio aktivan i puno prije toga, točnije od 1999. godine, kada je postao član SDP-a, a 2007. godine, nakon smrti bivšeg premijera Ivice Račana, preuzeo je ulogu stranačkog vođe.

Zoran je tada imao 41 godinu i izgledao je znatno drugačije nego danas, a osim što mu kosa još nije počela sijedjeti, bio je i vidno mršaviji.

Kako je Milanović izgledao prije 17 godina, kada je slovio i kao miljenik žena, pogledajte u našoj galeriji, a pronašli smo i njegove fotografije iz 2006. godine, kada je s Račanom, Josipovićem i drugim članovima SDP-a roštiljao na zagrebačkom Bundeku.

Pogledaji ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Celebrity Naš predsjednički par dotjerao se za svečani izlazak, a uzak struk prve dame privlačio je sve poglede prisutnih!

Što se tiče njegova privatnog života, Zoran je od 1994. godine u sretnom braku sa Sanjom Musić Milanović, docenticom na Katedri za medicinsku statistiku, epidemiologiju i medicinsku informatiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a zajedno imaju dvojicu sinova, Antu Jakova i Marka.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel i Saul Nanni - 10 Deva Cassel i Saul Nanni - 3 Deva Cassel i Saul Nanni - 1 Deva Cassel i Saul Nanni - 2 +25 Deva Cassel i Saul Nanni - 9 Celebrity Tko je frajer koji ljubi kćer jedne od najljepših žena svijeta? Kažu da nije dovoljno lijep za nju, ali oni takve komentare ignoriraju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene