Pa slatke su!

Pogledajte kako se Zoran Milanović ponašao u šetnji Velom Lukom, dvije su ga gospođe baš razveselile skromnim darom!

Zoran Milanović Zoran Milanović Zvonimir Barisin/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović - 3 Zoran Milanović - 4 Zoran Milanović - 5 Zoran Milanović - 1 Zoran Milanović - 2 Zoran Milanović - 6 Zoran Milanović - 1 Zoran Milanović - 4 Zoran Milanović - 5 Zoran Milanović - 3 +19 Zoran Milanović - 2 Galerija

Zoran Milanović snimljen u šetnji Velom Lukom na Korčuli, gdje se družio i s tamošnjim stanovnicima.

Predsjednik Zoran Milanović trenutačno je jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti i to nakon što je obznanio da će kandidirati za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima.

Svaki predsjednikov korak pomno se prati, a kamere su ga dočekale i na Korčuli, točnije u Veloj Luci kamo je stigao gliserom, a na rivi ga je dočekala načelnica Katarina Gugić.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina komentirala kandidaturu Zorana Milanovića za premijera, evo i koju pjesmu mu je posvetila!

Snimile su ga u šetnji, ali i u trenutku kada su ga zaustavile dvije gospođe kako bi ga pozdravile i poklonile mu cvijet, što je njega, sudeći prema fotografijama, baš razveselilo.

Pogledaji ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Nekad i sad Zoran Milanović i supruga Sanja zajedno su više od 30 godina, a evo kako je započela njihova ljubavna priča!

Predsjednikove opuštene fotografije iz Vele Luke pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 3 Princ William i Kate Middleton +25 Princ William i Kate Middleton Celebrity Britanski mediji u stanju pripravnosti zbog Kate Middleton, rečeno im je da budu na oprezu zbog hitne stvari?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan Goran Bogdan Goran Bogdan Goran Bogdan - 2 +25 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Celebrity Ovako to izgleda kada se naš zgodni glumac primi motike, pogledajte video koji je mnogima uljepšao dan!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene