neki mlađi dani

Čega se to Andrej Plenković ne odriče već 15 godina? U našoj galeriji možete provjeriti koliko se promijenio od vremena dok još nije bio premijer!

Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 3 Zarko Basic/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 4 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 4 Andrej Plenković - 5 Andrej Plenković +16 Andrej Plenković - 2 Galerija

Godine 2010. Plenković je postao državni tajnik za europske integracije u Vladi, a tim povodom odradio je i službeni fotošuting, u našoj galeriji možete pogledati fotografije.

Hrvatski premijer Andrej Plenković već je dugi niz godina u hrvatskoj politici, a posljednjih tjedana o njemu se govori više nego ikad. Zbog najave predsjednika Zorana Milanovića da će se kandidirati za novog premijera Plenković bi mogao ostati bez titule koju sada nosi.

Pogledaji ovo Zoran Milanović, 2007. godina Nekad i sad Sjećate li se kako je Zoran Milanović izgledao na početku svoje političke karijere? Bio je miljenik žena, a otada je prošlo već 17 godina!

No to ne bi trebalo poljuljati njegovu uspješnu karijeru koju gradi već desetljećima. A evo i kako je izgledao prije 15 godina.

2010. godine Plenković je postao državni tajnik za europske integracije u Vladi, a tim povodom odradio je i službeni fotošuting.

U našoj galeriji možete vidjeti kako je tada izgledao. Bez sijede kose, mršaviji, ali s istim naočalama kao i danas, premijer je ponosno pozirao u uredu pored hrvatske zastave.

2013. godine Plenković je naglo dobio nekoliko kilograma, što se odmah vidjelo na njegovoj figuri, a s godinama do danas najveća promjena vidjela se na njegovoj kosi, koja je sada gotovo potpuno sijeda.

Pogledaji ovo Zoran Milanović Zanimljivosti Baka Zorana Milanovića na samrti je otkrila tajnu o njemu koju je skrivala 15 godina, ni njegova majka to nije znala!

Prije funkcije državnog tajnika Andrej je bio zamjenik hrvatskog veleposlanika u Francuskoj, a 2011. godine izabran je za zastupnika Sabora. 2016. godine izabran je predsjednikom HDZ-a te je postao i predsjednikom Vlade, a to je ostao do danas.

U sretnom je braku s Anom Maslać Plenković, s kojom se oženio 2014. godine. Zajedno su dobili troje djece, kćerkicu Milu te sinove Marija i Ivana. Najstariji Mario ide u četvrti razred osnovne škole, Mila je još uvijek vrtićke dobi, a najmlađi Ivan rodio se prije dvije godine u ožujku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +25 Keanu Reeves - 3 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 2 +27 Kanye West i Bianca Censori - 1 Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene