Kao da ne stari!

Sandri Bagarić jedan pratitelj postavio je pitanje na koje mnogi pomisle kad ju vide!

Sandra Bagarić Sandra Bagarić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 3 Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić - 3 Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić i suprug - 1 Sandra Bagarić - 1 +19 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Galerija

Sandra Bagarić javila se na društvenim mrežama nakon nastupa na Festivalu poezije, u dugoj haljini pokazala je figuru, a pozirala je i sa zgodnim suprugom.

Naša operna pjevačica Sandra Bagarić koja će za nekoliko mjeseci napuniti 50 godina jedna je od najsimpatičnijih žena u Hrvatskoj, a energija kojom zrači te ženstvene obline uvijek privuku sve poglede.

Na svojim društvenim mrežama sad se javila nakon nastupa na Festivalu poezije za koji je odjenula dugu haljinu sa šljokicama, a prije nastupa nabacila je nekoliko selfieja.

Njezini pratitelji obasuli su je komplimentima kao i svaki put, a osim pohvala da je predivna i privlačna žena, jedan ju je gospodin upitao ono što mnogi misle: ''Je l' ti ikako stariš?''.

Na jednoj od fotografija Sandri se pridružio i zgodni suprug Darko Domitrović s kojim je njena ljubavna priča krenula na vrlo zanimljiv način.

Naime, Darko je bio Sandrin profesor i predavao joj je na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled. Ono što svi uvijek ističu je i činjenica da je Sandra njega zaprosila.

"Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana!" prisjetio se Domitrović jednom prilikom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

Vjenčali su se 1997. godine nakon pet i pol godina veze i imaju sinove Lovru i Marka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +11 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears sa sinovima - 5 Britney Spears sa sinovima - 4 Britney Spears sa sinovima - 3 +25 Britney Spears Celebrity Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene