očarala pojavom

Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Nina Badrić +19 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić očarala je svojim izgledom na dodjeli Večernjakove ruže.

Naša pjevačica Nina Badrić pustila je svoj glas na prestižnoj dodjeli Večernjakove ruže, a na pozornici je, osim glasom, očarala i stasom.

51-godišnja pjevačica zablistala je u elegantnoj crnoj haljini koja je sezala sve do poda.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Svilena haljina motala se oko vrata te je Nina vrpce, koje su dio haljine, držala rukama.

Nina je također svoju fotografiju objavila i na Instagramu, a brojne pohvale stizale su u komentare te su i brojna poznata lica pohvalila Ninin izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Prelijepa", napisala joj je Jelena Rozga.

"Nikada ljepša nisi bila, doslovno blistaš i odišeš ljepotom", "Mama mia" "Predivna si", nizali su se komentari. 

Kako je vama Nina izgledala na Večernjakovoj ruži?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, na Večernjakovoj ruži Nova TV ove je godine konkurirala u tri kategorije, a Sabina Tandara Knezović dobitnica je nagrade u kategoriji TV osoba godine.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić s tugom se prisjetila jedne od najvažnijih osoba u svojem životu: "Sve je bilo lakše s tobom..."

''18 godina mukotrpnog rada, iza mene je moja Nova TV, moj tim ljudi, ogroman tim ljudi, od snimatelja, cura iz šminke, PR-a, moja redakcija, urednici, Ivana Ivančić - žena koja me 18 godina me gradi. Puno hvala svima. Mojim prijateljima, prijateljicama, najviše mojoj obitelji, koji su moj stup, beskonačna ljubav, podrška, i bez njih ne bih bila ono što jesam. Moj Andrija i moja Katja, moje najveće ljubavi, koji navijaju za mene, najviše vas volim'', rekla je Sabina.

U kategoriji TV emisija godine nominiran je bio "MasterChef", dok je u kategoriji Novo lice godine bio nominiran glumac serije "Kumovi" Domagoj Ivanković.

Pogledaji ovo Tomislav Marić Toma kao Nina Badrić Celebrity Nina Badrić komentirala masku našeg pjevača koji je nju glumio u hit-showu, morala se javiti kad je vidjela ove prizore!

Podsjećamo, Nina je nedavno i skratila svoju kosu, a novom frizurom očarala je sve redom, posebno jednu obožavateljicu, čiju je poruku sada podijelila u Instagram Storyjima.

"Nina, obožavam te! Netko sam tko se bori s depresijom i anksioznošću. Tvoja nova frizura me potakla da i ja napravim takvu promjenu. Želim znati koja je to boja kose. Prelijepo ti stoji i prelijepa si ličnost. Anita iz Niša", pisalo je u poruci koja je ganula pjevačicu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 +30 Kate Middleton Celebrity Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton i princ William - 1 +27 Kate Middleton i princ William - 2 Celebrity Dirljiva poruka podrške koju je Kate poslala svim oboljelima od karcinoma odjeknula je svijetom: ''Niste sami!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene