Svi su prestravljeni

Poznati diljem regije opraštaju se od djevojčice čija je smrt zgrozila javnost: ''U kakvom svijetu živimo, srce mi se cijepa...''

Jelena Karleuša i Dragana Mirković Jelena Karleuša i Dragana Mirković Antonio Ahel/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati se opraštaju od Danke - 1 Poznati se opraštaju od Danke - 6 Poznati se opraštaju od Danke - 2 Poznati se opraštaju od Danke - 3 Poznati se opraštaju od Danke - 4 Poznati se opraštaju od Danke - 5 Poznati se opraštaju od Danke - 7 Poznati se opraštaju od Danke - 8 Poznati se opraštaju od Danke - 9 Poznati se opraštaju od Danke - 10 +9 Poznati se opraštaju od Danke - 11 Galerija

Brojne poznate osobe diljem regije opraštaju se od djevojčice Danke Ilić za kojom je tragično završena desetodnevna potraga.

Djevojčica Danka Ilić posljednjih 10 dana podigla je cijeli Balkan na noge, a potraga za njom trajala je danonoćno sve do danas. Unatoč brojnim nadama i želji da će se djevojčica pronaći živa, njezini ubojice danas su priznali da je malena Danka mrtva.

Pogledaji ovo Nestala Danka Ilić Hrvatska Jednu riječ trebalo bi reći Danki i njezinoj mami

Detalji stravične smrti cijelu su regiju zavili u crno, a od ove djevojčice na društvenim se mrežama sada opraštaju poznate osobe iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore te drugih.

Instagram priče prepune su Dankinih fotografija te izraza saučešća njenim članovima obitelji. Neki od poznatih čije oproštaje možete vidjeti u našoj galeriji su Aleksandra Prijović, Dragana Mirković, Toni Bijelić, Marco Cuccurin, Jelena Perić, Nika Antolos, Goga Sekulić, Marija Mikić, Sofija Milošević, Milica Pavlović, Ida Prester, MasterChef Luka Veić, Jelena Leko, Tatjana Jurić, Ella Dvornik te brojni drugi.

''Danas je težak dan za naš narod, a još teži za sve majke. Znam da sve osjećate ovaj strah koji i ja osjećam, strah od toga u kakve su se monstrume pretvorili neki od nas. Strah od onoga što smo mislili da ima samo u filmu…'', dio je oproštaja pjevačice Marije Mikić.

''U kakvom svijetu živimo…'', ''Monstrumi hodaju zemljom'', ''Počivaj u miru anđele mali'', ''Srce mi se cijepa…'', pisali su drugi.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković oglasila se o slučaju nestale djevojčice iz Srbije, potaknuo ju je posljednji trag u potrazi koji je šokirao javnost

Pjevač Boban Rajović zbog današnje je vijesti otkazao i svoj koncert.

''Točno je. Nema šanse da bih mogao pjevati u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osjećao bih se jako loše. Uostalom, ako ću od jednog nastupa da se obogatim, onda bolje da ne radim ovo više. Mogu jedino da učestvujem u žalosti sa svima njenima najbližima. Ja ne mogu vjerovati kakvih monstruma ima'', rekao je pjevač.

Tijekom istrage, brojni njegovi kolege diljem regije dijelili su apele za pomoć, no akcija u kojoj je sudjelovao cijeli Balkan završila je na način kojem su se svi najmanje nadali.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović In Magazin: Doris Dragović - 1 In Magazin: Doris Dragović - 2 +25 In Magazin: Doris Dragović - 3 Celebrity Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +25 Danijela Dvornik - 3 Celebrity Danijela Dvornik pokazala kako izgleda nakon zahvata koji je dugo priželjkivala: "Skroz si mi druga osoba!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene