opravdanje ih nije utješilo

Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

Doris Dragović Doris Dragović Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović In Magazin: Doris Dragović - 1 In Magazin: Doris Dragović - 2 In Magazin: Doris Dragović - 3 In Magazin: Doris Dragović - 4 Doris Dragović - 18 Doris Dragović - 22 Doris Dragović - 27 Doris Dragović - 25 +19 Doris Dragović - 30 Galerija

Doris Dragović nije uspjela održati koncert u klubu Mint, objasnila je i zašto, no obožavatelji su bili razočarani.

Naša glazbena diva Doris Dragović ove je srijede imala zakazan koncert u zagrebačkom klubu Mint, koji nije uspjela održati.

Okupljeni obožavatelji ostali su razočarani nakon što im je Doris s pozornice objasnila i zašto ne može odraditi koncert.

"Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo se namjestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo htjeli, ne možemo dobiti zvuk", rekla je pjevačica pa je a capella izvela refren pjesme "Malo mi za sriću triba".

Pogledaji ovo Doris Dragović Clubzone Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

"Tri sata se borite, a na bini nikog da vidimo tu borbu. Je l' tako teško sve odraditi i pripremiti ranije? Zašto nastupi ne mogu početi u neko normalno vrijeme? Što fali da počnete oko 22 i do ponoći fajrunt?" komentirali su nezadovoljni obožavatelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MINT club & more (@mintzagreb)

Menadžer kluba Edvin Softić za 24 sata objasnio je i o kakvom je točno tehničkom kvaru bila riječ.

"Kompatibilnost našeg i njihova sustava nije funkcionirala zbog jednog kabela. U 1 ujutro nismo mogli pronaći kabel njihove miksete koji bi spojili s našom. Proba je bila odrađena i sve je funkcioniralo. Doris je velika profesionalka. Zamolio sam je da iziđe na binu te objasni obožavateljima koji su došli u Mint zašto ne može nastupiti. Ona ne pjeva često te odradi tek osam koncerata godišnje. Nažalost, ovaj nije mogla odraditi", rekao je Softić, a komentirao je i zamjerke gostiju što koncerti ne počinju ranije.

"Ja od Minta ne mogu napraviti Lisinski pa da postavim stolice ispred bine i da vi od 20 sati slušate Doris Dragović. Mint je klub", poručio je, a najavio je i kako će Doris održati koncert do kraja sezone kluba.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković i kći Gabriela Simona Mijoković i kći Gabriela Simona Mijoković i kći Gabriela Ante Gotovac i kći Gabriela +24 Simona Mijoković i kći Gabriela Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 18. rođendan, ponosna mama objavila je njihovu zajedničku fotografiju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene